Aşk Mesajları

Sayfamızda birebir kullanılan özel mesajları bulabilirsiniz. Diğer sayfalara da bakmayı unutmayın. Yorum bölümüne yazarak siz de mesajlarınızı paylaşabilirsiniz ;)
Daha fazla mesaj için mesajlar.info sitesini ziyaret edin.

Sen sadece sözlerimde değil hayatımda ve bedenimde yaşattığım aşk ilahımsın... (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)

Gul Bahcesinde Gecsede Omrum Inan Ustune Gul Koklamam Gulum Seni Koklamak Olsada Olum Ugrunda Olmeye Deger Gulum… (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)

Uykudan uyandığına pişman eden dönmek isteyipte dönemeyince çaresizlikten çıldırtan tatlı bir rüyasın sen… (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)

sen bende heves değilsin, heves olsan çoktan biterdin, sen bende nefessin, ancak ben ölünce bitersin. murat seni cok seviyorum (kırmızılı - 2014-04-19)

Adını Yazmışım Kalbime Silmeye Kimin Gücü Yeter.seviyorum Seni Yasakta Olsa Ayırmaya Kimin Gücü Yeter.aklımdan Çıkarsalar da Kalbimden Çıkarmaya Kimin Gücü Yeter (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)

Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam Ben haramı helale karıştırmam Seninle içilen şarap helaldir Sensiz içilen su bile haram (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)

Sen birtanesin benim için, yanımda olmasan da hep kalbimdesin. Kalbimde yazılı olan o ismin, hiç ama hiç silinmesin. Seni çok seviyorum. (engüzelmesajlar.com - 2014-03-01)

Bir gün sevgilim sordu aşk nedir diye... Biraz zaman istedim düşüneyim diye, ertesi gün gördüm onu bir başkası ile, kulağına fısıldadım aşk aşk çekmektir diye... (engüzelmesajlar.com - 2014-05-30)

Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığım sana!.. (engüzelmesajlar.com - 2011-06-07)

Seni seviyorum derken hiç yalan söylemedim, yalan söylerken de hiç seni seviyorum demedim, ben aslında tek sana seni seviyorum dedim... (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)

Sen hayallerimin gerçekleşmiş halisin incitanem... (engüzelmesajlar.com - 2014-01-04)

Öyle zor ki düşüncelerimi söyleyememek, öyle zor ki gece seni düşünmekten uyuyamamak, öyle zor ki gözlerine bakıp da seni seviyorum diyememek... (tahsin demirci - 2014-05-16)

Yol sen olsan yorulmadan yürürüm, rüyam sen olsan hep uyurum, gecem sen olsan sabahı hiç istemem. Son nefesim sen olsan şimdi ölürüm. (ORDULU alperen YARDİBİ - 2014-02-07)

Birgun Dudaklarin Kurursa Okyanusu Getiririm Sana Aksam Ayazinda Titrersen Gunesi Getiririm Sana Eger Gonlun Bir Sevgi Ararsa Kalbimi Sokup Getiririm Sana… (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)

Kahvaltı hazırladım sana da gönderiyorum, umut dolu omlet, haşlanmış sevgi bir dilim tutku ,seni seviyorum reçeli ve birde yanlızlık demledim kaç şekerli olsun? (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)

Sabaha ulaşamayan gecelere sor beni, onlarla paylaştım hep sensizliği... Karanlık dünyama ışık saçan gökteki yıldızlar anlatır beni... (esin - 2014-05-09)

Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığım sana... (engüzelmesajlar.com - 2014-05-16)

en güzel mesajlar

Aşk Mesajları : 215 Kayıt

YORUM YAZ
Yazan :
Yorumunuz:(Onaylandığında görülebilir...)

Son Mesaj Yorumları

minorpro: hani hep söylersin severim dersin ama yalan söylediğinide bilirsin
asker: bir seni özledim birde azraili yeter artık alsın bendeki bu seni yetmezmiş gibi bi askere gönderdin beni bltermi şimdi seni sensiz sevmenin çilesi
Seni seviyorum apo: Ben çok seviyorum onu uuuuuuu
demet: Bu arada doğru söylüyor 1. güzlmiş :)
şeyhmus akalan: seni seviyorum; çunku ben karanlıkta yolunu kaybetmıs nereye gıdecegını bılmeyen bırıyken ısıgınla aydınlattın yolumu bana hayatı sudun ellerınle,aşkı armagan etın. gecmısıme daır tum acı ızlerı sıldın. senı sevıyorum ıste sen anla senı ne kadar sevdıgımı guzel gozlumm kır çıcegımm ...
nilay tura: bir kişiyi seversen sen asla inanma inanırsan şu kelimeyi duymalısın : SENİ SE VİYORUM SANA DELİ GİBİ AŞIĞIM DEMESİ LAZIM
sezer: seni seviyorum sade öz ve anlamlı
ırmak unay: en iyi insanlar hep sevgiyle yaşar.
Ramazan Goubert: Korkunc Ucurumlara Birakmak Kendimi Ucsuz Bucaksiz Denizlere Atmak Isterdim Bedenimi. Ama Icimde Sen Varsin
DMM.Ç SDVBH.JLÇ H.Ş.ŞHKJBVSD: sevıyorum senı sevmesen bıle sevıyorum senı aşkım olmayı sevdım
yunus: çok güze l . sevgilime söylicem