Aşk Mesajları
Sayfamızda birebir kullanılan özel mesajları bulabilirsiniz. Diğer sayfalara da bakmayı unutmayın. Yorum bölümüne yazarak siz de mesajlarınızı paylaşabilirsiniz ;)Daha fazla mesaj için mesajlar.info sitesini ziyaret edin.
Aşkı Sana Dair Şarkılarda Arıyorum Ama Hiç bir Şarkı Seni Anlatamıyor Bana Sen Kelimelerle Anlatılamayan insansın.. (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
senin elinden tutamam, korkarım ama geceleride uyuyamam, senin için ölürüm daha iyi ayrılma benden ölürüm senden gözün kalbi vardır bilirmisin dostlar ama sen benim göz aşkımsın sudenaz (batuhan Uz - 2014-05-17)
Gozlerin Dalsa Bilki Dusundum Seni Kulagin Cinlarsa Bilki Andim Seni Gece Uyanirsan Bilki Resmini Optum Yaslar Dokulurse Gozlerindenbilki Sensiz Oldum!!!! (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Aşkın şarabından bilmeden içtim, sevda yolundan bilmeden geçtim, aşkın bir alevmiş yar yar, bir ateş parçası, bilmeden gönlümü ateşe verdim. (engüzelmesajlar.com - 2014-06-01)
Bir damla gözyaşın olmak isterdim yanaklarından süzülüp dudaklarından ÖPMEK İÇİN… (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam! (engüzelmesajlar.com - 2014-05-31)
Sensiz geçen geceler şahidim olsun ki. Sen kalbime atılmış silinmeyen bir imzasın bebişim. (engüzelmesajlar.com - 2014-01-04)
Neden Sonra Farkina Variyorsun Etrafindaki Issizligin Arkadasmis Dostmusne Ariyorsun adresi Bellimi Vefasizligin… (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Biz her ne kadar sosyetenin cilalı taşlarında dans etmesini bilmesekte, soğuk dolunayda şeytanla azraille dans etmesini iyi biliriz. (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Seni Bulmaktan Cok Aramak Isterim Seni Sevmeden Once Anlamak Isterim Seni Bir Omur Boyu Bitirmek Degil Sana Hep Yeniden Baslamak Isterim (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Ben bir gemiyim kaptanım kalbim, kalbimin kaptanı da sensin. (engüzelmesajlar.com - 2014-01-04)
Bu soğuk ve fırtınalı hayatta Senin kalbinden başka sığınacak bir yerim yok be sevgilim. (Umutlu - 2014-02-08)
Onun Guzelligini Herkes Goruyorsa O Bence Az Guzeldir.herkes Biliyorsa O Bence Hic Guzel Degildir.onun Guzelligini Yalniz Ben Goruyorsam Bu Sevgidir.onun Guzelligini Yalniz Ben Biliyorsam Bu Asktir.hic Kimse Bilmiyorsa Bu Yanlizliktir. (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Güneş için aydınlatmak, Kuş için uçmak, Rüzgar için esmek ne ise Benim için de seni sevmek aynısı.. SENİ SEVİYORUM... (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)
Sevmiyorum şu saatin sesini, akmasın dursun zaman, her şeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya, yalan. Senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan. (engüzelmesajlar.com - 2014-05-17)
Aşkın nedemek olduğunu bilen tek insansın seni bu yüzden seviyorum (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Ama Coskun Ama Yorgun Bir Yil Daha Geciyor Yasamdan Tum Mutlu Yarinlar Seninle Olsun Sevgilerin Guzeli Ile Yogrul Dogum Gunun Kutlu Olsun (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Ben Alisilmis Seyler Sevmem Bilirsin. Yasamaksa Diledigim Gibi Yasamaliyim Sevmekse Gonlumce Sevmeliyim. Kendi Ellerimle Yazmaliyim Alinyazimi Olmekse Istedigim Anda Olmeliyim.. (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Akşamı son bulan ufuklarda..güneş damla damla erirken..hayatta kalan duygularımla..sana iki kelime söylüyorum…”SENİ SEVİYORUM” (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
İki kalp arasında, en gizli konuşmanın paralelinde bile Allah vardır, O aşka öyle değer verir ki iki karıncanın aşk fısıltılarını bile dinler (engüzelmesajlar.com - 2014-01-05)
Ben seni Bir Kum Tanesine Adını Yazacak Kadar Değil Sahildeki Tüm Kum Tanelerine Adını Yazacak Kadar Çok Seviyorum (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Tatlı biri var sevilmeye değer, güzel biri var görülmeye değer, iyi dostlar var özlenmeye değer, ama biri varki can vermeye değer! (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Ben Kucucuk Bir Bebektim “sen” Kocaman Bir Sevda…”ben” Senin Ellerinde Buyudum “sen” Benim Yuregimde… (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Aşkına yürüyen sesimi duyuyorsun, gittikçe büyüyen dert oluyorsun, sana söylüyorum farkında mısın ama seni seviyorum ah biliyorsun. (engüzelmesajlar.com - 2014-06-01)
Sen uykusuzluk nedir bilir misin?Gece ıslak yastığına başını koymak,”yarın ne olacak diye”korkuyla uyumaya çalışmak.Sen geceleri yalnızlıktan ağlamak nedir bilir misin? (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Yalvarsam rüzgara kokunu getirir mi bana, anlatsam aşkımı kuşlara anlatırlar mı sana, yalvarsam Allaha kavuşturur mu seni bana, özledim seni desem inanır mısın bana... (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)
Ben seni uzun gecelerde sabahlarken ismini duvarlara yazarak sevdim aşkım. (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Deniz sesimi duyarmı? dağlar dinlermi anlatsam seni? hüzünlüyüm desem çare olurmu gökyüzü? salarmı bulutları peşine ilgilenirmi rüzgar yardım edermi seni bulmama ??? (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Sanal dünya diyorlar buraya,uğradım geçtim. Beklediğim ufak bir telefon görüşmesiydi, artık ondanda vazgeçtim.Gideceksen git yolun açık olsun, gözlerinde yüreğinde huzur bulmuştum al istemem o da senin olsun. (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Gül dediğin nedir ki, Solar gider, Ateş dediğin nedir ki, Kül olur gider, Gün dediğin nedir ki, Geçer gider, Ama sana olan sevgim sonsuzdur, Ancak mezarda biter!! (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Son Mesaj Yorumları
asker: bir seni özledim birde azraili yeter artık alsın bendeki bu seni yetmezmiş gibi bi askere gönderdin beni bltermi şimdi seni sensiz sevmenin çilesi
Seni seviyorum apo: Ben çok seviyorum onu uuuuuuu
demet: Bu arada doğru söylüyor 1. güzlmiş :)
şeyhmus akalan: seni seviyorum; çunku ben karanlıkta yolunu kaybetmıs nereye gıdecegını bılmeyen bırıyken ısıgınla aydınlattın yolumu bana hayatı sudun ellerınle,aşkı armagan etın. gecmısıme daır tum acı ızlerı sıldın. senı sevıyorum ıste sen anla senı ne kadar sevdıgımı guzel gozlumm kır çıcegımm ...
nilay tura: bir kişiyi seversen sen asla inanma inanırsan şu kelimeyi duymalısın : SENİ SE VİYORUM SANA DELİ GİBİ AŞIĞIM DEMESİ LAZIM
sezer: seni seviyorum sade öz ve anlamlı
ırmak unay: en iyi insanlar hep sevgiyle yaşar.
Ramazan Goubert: Korkunc Ucurumlara Birakmak Kendimi Ucsuz Bucaksiz Denizlere Atmak Isterdim Bedenimi. Ama Icimde Sen Varsin
DMM.Ç SDVBH.JLÇ H.Ş.ŞHKJBVSD: sevıyorum senı sevmesen bıle sevıyorum senı aşkım olmayı sevdım
yunus: çok güze l . sevgilime söylicem
