Sevgi Mesajları

Sayfamızda birebir kullanılan özel mesajları bulabilirsiniz. Diğer sayfalara da bakmayı unutmayın. Yorum bölümüne yazarak siz de mesajlarınızı paylaşabilirsiniz ;)
Daha fazla mesaj için mesajlar.info sitesini ziyaret edin.

Sana gece yıldızları kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için? (engüzelmesajlar.com - 2014-05-31)

Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım! (engüzelmesajlar.com - 2011-06-07)

Mutluluk istiyorum, acı değil. Bu hayat, derdimin ilacı değil. Ana, Baba, Kardeş değil, yalnızca Seni istiyorum. (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)

Sen birtanesin benim için, yanımda olmasan da hep kalbimdesin. Kalbimde yazılı olan o ismin, hiç ama hiç silinmesin. Seni çok seviyorum. (engüzelmesajlar.com - 2014-03-01)

Yol sen olsan yorulmadan yürürüm, rüyam sen olsan hep uyurum, gecem sen olsan sabahı hiç istemem. Son nefesim sen olsan şimdi ölürüm. (ORDULU alperen YARDİBİ - 2014-02-07)

Yüreğimde mahkûmsun, cezan ise ömür boyu sevilmek (engüzelmesajlar.com - 2014-01-04)

Sana nasıl hitap etmeliyim bilmiyorum. Hayatım desem hayat çok kısa, çiçeğim desem çiçek soluyor. Sana canım demeliyim, çünkü bu can sen oldukça yaşıyor... (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)

İki damla gözyaşıyım, yanaklarından süzülen. Beni, benim için tüketme. (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)

Mürekkepten denizler, kâğıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!.. (engüzelmesajlar.com - 2014-05-31)

Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatırlar bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek isterler… Yani hissetmek isterler. Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim çünkü seni çok seviyorum. (engüzelmesajlar.com - 2014-04-17)

Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasın! O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Dolanıp sarmak geliyor içimden, saramıyorum. Öylesine bağlanmışım ki, sensiz duramıyorum. Seni çok seviyorum? (engüzelmesajlar.com - 2014-05-31)

Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. (engüzelmesajlar.com - 2014-05-17)

Seni seviyorum derken hiç yalan söylemedim, yalan söylerken de hiç seni seviyorum demedim, ben aslında tek sana seni seviyorum dedim... (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)

Karanlık gecede önemli değildir yıldızları görmek. Gündüzleri yıldızları görmek marifet, âşık olmak önemli değil, bir ömür boyu sevebilmek marifet!.. (engüzelmesajlar.com - 2014-05-31)

Birine verilecek değer, uğruna feda edilebileceklerle ölçülebiliyorsa aç gözlerini etrafına bak, gördüğün her şeyi feda edebilirim ama sakın aynaya bakma , bakarsan da aynadaki için kendimi feda ederim (engüzelmesajlar.com - 2014-01-04)

Bir Tek Seni Delice Sevdim Gerisi Yalan..! (engüzelmesajlar.com - 2014-05-30)

Sesini duysam da her an yuzunu gormek gibi degil, ozledigimi bil her an cunku hicbir sey seni sevmek gibi degil! (engüzelmesajlar.com - 2011-06-07)

Sen gunesin dogdugu, karanlıgın bittigi yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin... (engüzelmesajlar.com - 2011-06-07)

Bir dua ol düş yüreğime yar, bir başka hüzünlüyüm bugün... (engüzelmesajlar.com - 2014-04-17)

Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgârın mumu söndürüp yangını daha da alevlendirdiği gibi... Bizim de sevgimiz hep yaşayacak ve daha da güçlenecek sevgilim. Nice güzel günlere birlikte olmak dileğiyle... (engüzelmesajlar.com - 2014-04-17)

Deliye her gün sevgililer günü... Seni deli gibi seven delin... (engüzelmesajlar.com - 2014-01-18)

Seninle olmak yaşamın bana verdiği en büyük mucizelerden biri… mucizelere inanmayan ben şimdi bu mucizeyle yaşamaya alıştım. Birkez kondu yüreğim yüreğine anla beni ve tut elimi yürüyelim birlikte bu sevdanın yolunda bu aşk bize çok yakışıyor aşkım, yakışanı üzerinden çıkarma (engüzelmesajlar.com - 2014-01-05)

İki kişi birbirini severse; sevgi olur. Biri kaçar, diğeri kovalarsa: aşk olur. İkisi de sever lakin kavuşamazsa: efsane olur. (Armağan - 2011-05-03)

Varlığınla başlayan bir günün yokluğunla bitmesine alışamadım, aklımda olduğunun yarısı kadar yanımda olsaydın Hiç Sensiz Kalmazdım ! (Betül - 2011-05-03)

Hayalim sen, ışığım yine sen, duygularım sen, düşüncem sen, sevdiğim sen, aşkım yine sen. Gelmedin canım, gelmedin sen. (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim? (engüzelmesajlar.com - 2014-05-31)

Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun, Duyduğum en derin sevgi senin eserin, Gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin, Ve kurduğum en güzel hayal sensin. (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)

@--)--) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü bu uzaklarda elimden ancak bu kadarı geliyor. Ama bil ki gerçeğini, gözlerinin içine bakarak vermek isterdim. Ve seni sevdiğimi fısıldamak.. Seni seviyorum! Aşkım, bitanem, her şeyimsin? (engüzelmesajlar.com - 2014-05-31)

Ne kadar uzakta olursan ol mutluyum çünkü yaşadığım dünyada sen varsın... (engüzelmesajlar.com - 2011-05-27)

Eğer bir gün son nefesimi verir de bu dünyanın güzelliklerinden vazgeçecek olursam hep yanımda ol ki sana sensizliğin ölüm demek olduğunu göstereyim.. (engüzelmesajlar.com - 2014-05-30)

en güzel mesajlar

Sevgi Mesajları : 211 Kayıt

YORUM YAZ
Yazan :
Yorumunuz:(Onaylandığında görülebilir...)

Son Mesaj Yorumları

Henüz yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yazabilirsiniz.