Sevgi Mesajları
Sayfamızda birebir kullanılan özel mesajları bulabilirsiniz. Diğer sayfalara da bakmayı unutmayın. Yorum bölümüne yazarak siz de mesajlarınızı paylaşabilirsiniz ;)Daha fazla mesaj için mesajlar.info sitesini ziyaret edin.
Gam yemezdim sevgilim aşkın ile ölürsem, yine seni severdim şu dünyaya gelirsem, eğer gözlerinde başka bir hayal görürsem, ben o zaman sevgilim ben o zaman ölürüm... (engüzelmesajlar.com - 2014-05-25)
Sen gunesin dogdugu, karanlıgın bittigi yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin... (engüzelmesajlar.com - 2011-06-07)
Zirvelerden yuvarlansa tutmaya gücüm yeter dağların taşını, fakat kaldıramam kirpiklerinden akan bir damla göz yaşını... (engüzelmesajlar.com - 2014-03-23)
Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasın! O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Dolanıp sarmak geliyor içimden, saramıyorum. Öylesine bağlanmışım ki, sensiz duramıyorum. Seni çok seviyorum? (engüzelmesajlar.com - 2014-05-31)
Birine verilecek değer, uğruna feda edilebileceklerle ölçülebiliyorsa aç gözlerini etrafına bak, gördüğün her şeyi feda edebilirim ama sakın aynaya bakma , bakarsan da aynadaki için kendimi feda ederim (engüzelmesajlar.com - 2014-01-04)
Bir gece titreyerek uyanırsan, bil ki resmini öptüğüm andır... (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)
Sen menim aldigim nefesimsen, sen olmazsan men olerem...! (leyla zeynalova - 2014-04-19)
Yüreğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim... (engüzelmesajlar.com - 2014-05-31)
Kelimeleri biriktirecek bir kumbaram olsaydı, en çok senin adını biriktirirdim aşkım (HAKAN - 2014-02-07)
Seni seviyorum derken hiç yalan söylemedim, yalan söylerken de hiç seni seviyorum demedim, ben aslında tek sana seni seviyorum dedim... (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)
Biz önceden küçük şeylerle mutlu olan insanlardık, Sonra aklımıza sevda diye bir şey soktular, toparlanamadık. (Yılmaz Güney) (engüzelmesajlar.com - 2014-04-17)
Kırmızı gül içinde varsa diken, Sevdiği için gözyaşı döken, Günün birinde hasretle ölen bir aşık görürsen Beni hatırla. (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)
O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum. (engüzelmesajlar.com - 2014-05-17)
Ne çok isterdim basit bir atkı olmayı, üşüdüğün her an boynuna sarılmαyı (engüzelmesajlar.com - 2014-04-17)
Seni seviyorum; elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başarabildiğin için (engüzelmesajlar.com - 2014-04-17)
Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam! (engüzelmesajlar.com - 2014-05-31)
Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki bir tanem her gün yağmur yağardı. (engüzelmesajlar.com - 2014-03-23)
Bir deniz düşün susuz, bir insan düşün mutsuz, bir gece düşün uykusuz, bir yürek düşün sevgisiz, bir bahar düşün çiçeksiz, bir de beni düşün sensiz... (engüzelmesajlar.com - 2014-05-30)
7 ayrı iklimden 7 çeşit arı getirseler 7 çeşit arı 7 ayrı çiçeği dolaşsa 7 çeşit bal toplasa senin kadar tatlı olamaz. (engüzelmesajlar.com - 2014-05-30)
Hadi gökyüzünden senin için tuttuğum, üzerine tüm duygularımı yüklediğim yıldızı al, yüreğimden yüreğine yollar var, hadi benim için uzaklardan bir tebessüm yolla yar... (engüzelmesajlar.com - 2014-05-30)
Mürekkepten denizler, kâğıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!.. (engüzelmesajlar.com - 2014-05-31)
senin adını kalbime kanımla yazdım aşkımmn (safiye - 2014-04-15)
Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana. (engüzelmesajlar.com - 2011-06-07)
Öyle huzurluyum ki senin yanında sen dertlerin bittiği nokta, kuşku bulutlarını dağıtan huzur meltemi, şefkatin sonsuz ufku, ruhumun sükun limanı... (engüzelmesajlar.com - 2014-01-05)
Hayalim sen, ışığım yine sen, duygularım sen, düşüncem sen, sevdiğim sen, aşkım yine sen. Gelmedin canım, gelmedin sen. (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)
Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatırlar bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek isterler… Yani hissetmek isterler. Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim çünkü seni çok seviyorum. (engüzelmesajlar.com - 2014-04-17)
Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gün beyazlar giyer senin olurum. (engüzelmesajlar.com - 2014-05-17)
Seni yıldızlara benzetiyorum yıldızlar kadar parlak,yıldızlar kadar ulaşılması zorsun ama yıldızlar milyonlarca sen bitanesin... (engüzelmesajlar.com - 2014-05-30)
Özlemek güzel şeydir, özlüyorsa özlenen, beklemek güzel şeydir, gelecekse beklenen, sevmek güzel şeydir, seviyorsa sevilen... (engüzelmesajlar.com - 2014-05-16)
Uzakta olman neyi değiştirir ki, güneş de ay da benden uzakta... Ama hiçbir günüm güneşsiz hiçbir gecem aysız geçmiyor. Demek ki, bugünüm de seninle geçecek bitanem (engüzelmesajlar.com - 2014-01-04)
