Sevgi Mesajları

Sayfamızda birebir kullanılan özel mesajları bulabilirsiniz. Diğer sayfalara da bakmayı unutmayın. Yorum bölümüne yazarak siz de mesajlarınızı paylaşabilirsiniz ;)
Daha fazla mesaj için mesajlar.info sitesini ziyaret edin.

Güneş için aydınlatmak, Kuş için uçmak, Rüzgar için esmek ne ise Benim için de seni sevmek aynısı.. SENİ SEVİYORUM... (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)

Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir? Çünkü sen benim için daima teksin! (engüzelmesajlar.com - 2014-05-30)

Seviyorum seni ekmeği tuza banıp, banıp yer gibi geceleri ateşler içinde uyanarak ağzımı dayayıp musluğa su içer gibi (engüzelmesajlar.com - 2014-05-31)

senin adını kalbime kanımla yazdım aşkımmn (safiye - 2014-04-15)

İçim o kadar senle doldu ki... İnsanlar seni gözbebeklerimde görürler diye bakmaya korkar oldum... (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)

Seni seviyorum; elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başarabildiğin için (engüzelmesajlar.com - 2014-04-17)

Dünyalar tatlısı, canımın yarısı, hayatımın en özel insanı, hayatıma girişinin altıncı yılını kutluyorum. Sen benim hayatımın en önemli insanısın. (engüzelmesajlar.com - 2014-01-04)

Senin gözyaşın olmak isterdim! Gözlerinde doğup, yanaklarında yaşayıp, dudaklarında ölmek için! (engüzelmesajlar.com - 2014-05-31)

Kavga edelim, bağıralım, çağıralım, küselim ama bitti demeyelim olur mu? (engüzelmesajlar.com - 2014-05-17)

Bu soğuk ve fırtınalı hayatta Senin kalbinden başka sığınacak bir yerim yok be sevgilim. (Umutlu - 2014-02-08)

Ne kadar uzakta olursan ol mutluyum çünkü yaşadığım dünyada sen varsın... (engüzelmesajlar.com - 2011-05-27)

@--)--) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü bu uzaklarda elimden ancak bu kadarı geliyor. Ama bil ki gerçeğini, gözlerinin içine bakarak vermek isterdim. Ve seni sevdiğimi fısıldamak.. Seni seviyorum! Aşkım, bitanem, her şeyimsin? (engüzelmesajlar.com - 2014-05-31)

Sesini duysam da her an yuzunu gormek gibi degil, ozledigimi bil her an cunku hicbir sey seni sevmek gibi degil! (engüzelmesajlar.com - 2011-06-07)

Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam! (engüzelmesajlar.com - 2014-05-31)

Kafanı boşalt ki yeniden doldurabilesin, su nasıl bulunduğu bardağın şeklini alırsa sevgi de senin kalbinin şeklini alır. (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)

Seninle olmak yaşamın bana verdiği en büyük mucizelerden biri… mucizelere inanmayan ben şimdi bu mucizeyle yaşamaya alıştım. Birkez kondu yüreğim yüreğine anla beni ve tut elimi yürüyelim birlikte bu sevdanın yolunda bu aşk bize çok yakışıyor aşkım, yakışanı üzerinden çıkarma (engüzelmesajlar.com - 2014-01-05)

Gözleriyle gözlerine göz koyanın, gözlerimle gözlerini oyarım. Gözlerini gözlerden sakin, gözlerin gözlerime lazım. (engüzelmesajlar.com - 2014-04-17)

Seni tahmin edeceğin kadar değil, tahammül edemeyeceğin kadar çok seviyorum. Sana Sevgilim! diyebildiğim için kendimi çok şanslı görüyorum. (gamze tr - 2014-05-17)

Sana gece yıldızları kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için? (engüzelmesajlar.com - 2014-05-31)

Hani sen yoksun ya, inan ömrüm uzamaya başladı... Günler, haftalardan daha uzun sürüyor artık. Bir türlü bitmek bilmiyor. Biten tek şey var. O da ben...! (Sema - 2014-04-19)

Gözlerimi gözlerine hapsetmeyi yüreğimdeki buzları alevinde eritmeyi seni bir ömür boyu sevmeyi istiyorum bitanem, seni senden istiyorum... (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)

Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu öğretildi ama sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu öğretilmedi. Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle, seni çok seviyorum. (engüzelmesajlar.com - 2014-05-17)

Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım! (engüzelmesajlar.com - 2011-06-07)

Biz önceden küçük şeylerle mutlu olan insanlardık, Sonra aklımıza sevda diye bir şey soktular, toparlanamadık. (Yılmaz Güney) (engüzelmesajlar.com - 2014-04-17)

Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. (engüzelmesajlar.com - 2014-05-17)

Deliye her gün sevgililer günü... Seni deli gibi seven delin... (engüzelmesajlar.com - 2014-01-18)

sen bende heves değilsin, heves olsan çoktan biterdin, sen bende nefessin, ancak ben ölünce bitersin. murat seni cok seviyorum (kırmızılı - 2014-04-19)

Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgârın mumu söndürüp yangını daha da alevlendirdiği gibi... Bizim de sevgimiz hep yaşayacak ve daha da güçlenecek sevgilim. Nice güzel günlere birlikte olmak dileğiyle... (engüzelmesajlar.com - 2014-04-17)

Seni ben degil gozlerim secti, onlar sevdi onlar begendi. Sen benim degil onlarınsın gittiysen bana ne onlar aglasın... (engüzelmesajlar.com - 2011-06-07)

Sen gunesin dogdugu, karanlıgın bittigi yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin... (engüzelmesajlar.com - 2011-06-07)

en güzel mesajlar

Sevgi Mesajları : 211 Kayıt

YORUM YAZ
Yazan :
Yorumunuz:(Onaylandığında görülebilir...)

Son Mesaj Yorumları

Henüz yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yazabilirsiniz.