Günaydın - İyi Sabahlar Mesajları

Sayfamızda birebir kullanılan özel mesajları bulabilirsiniz. Diğer sayfalara da bakmayı unutmayın. Yorum bölümüne yazarak siz de mesajlarınızı paylaşabilirsiniz ;)
Daha fazla mesaj için mesajlar.info sitesini ziyaret edin.

Bir sana bir de sabah uykusuna doyamadım günaydın. (günaydınmesajları.com - 2013-12-14)

Güzel bir sabah için 5 Adım; - Gözlerini aç. - Derin bir nefes al. - Yorganı kenara at. - Yataktan kalk. - Ve benim mesajı oku. Aşkım Günaydın (günaydınmesajları.com - 2014-05-06)

ilk görüşte aşka inanırmısın yoksa dışarı çıkıp tekrar mı gireyim :) günaydın (aysun kaleli - 2014-05-20)

Sabahın güneşi vursun yüzüne, öpsün güneş seni benim yerime usulca, gözlerini açtığında ben olayım gözlerinde, ben olayım odanın her yerinde günaydın sevgilim (günaydınmesajları.com - 2013-12-14)

Bir sabah uyandığımda günaydın mesajı yerine günaydın sözünü, yanımda tatlı tatlı uyuduğun zamanlarda usulca kulağına fısıldamak dileğiyle günaydın bitanem... (günaydınmesajları.com - 2014-04-07)

Günümüz, Günümüz Aydın Olsun Günaydınlar Olsun. (günaydınmesajları.com - 2013-12-06)

Günaydın günaydın, haydi kalk uyan gel katıl bize gir aramıza bir fırça bir macun her yemekten sonra :) (samet - 2014-02-08)

En tatlı sabahlar çokokremle değil, benim mesajımla başlar.Günaydın. (günaydınmesajları.com - 2013-12-19)

Hayatıma girdiğinden beri yenilikler katan beni benden alan kişi tekrardan sana GÜNAYDIN SENİ ÇOK SEVİYORUM (günaydınmesajları.com - 2013-12-20)

Güneş kadar aydınlık, gözlerin kadar güzel, sözlerin gibi kusursuz bir güne merhaba demek için şimdi tam zamanı günaydın sevgilim. (günaydınmesajları.com - 2013-12-14)

Yeni günler başladı uykular aydınlandı beni unutma bugün yarın yine gelicem, beni unutma bugün dün unutmadığım gibi. (günaydınmesajları.com - 2014-01-02)

Kurduğu alarm'a karşı verdiği amansız mücadeleyi bugün de kaybeden değerli insan: Günaydın (günaydınmesajları.com - 2014-04-07)

Sen, bir rüyanın gerçeğe dönüşen en tatlı halisin aşkım... Günaydın... (günaydınmesajları.com - 2013-12-13)

Günaydın dünyalar güzeli biricik sevgilim hadi uyan artık aç gözleri bitanem seni çok özledim. (günaydınmesajları.com - 2013-12-20)

Canımlı cicimli şeylere gerek yok ben artık seninle uyanmak istiyorum günaydın sevgilim, günaydın güneşim <3 (günaydınmesajları.com - 2013-12-19)

Günaydının ne kadarda yakışıyor sabahlara ne merhabanın soğukluğu ne elvedanın burukluğu o kadar saf temiz bir kelime tıpkı sana olan sevgim gibi günaydın aşkım (engüzelmesajlar.com - 2012-08-11)

Günaydın diyorum seninle uyandığım sabaha,gece seninleydim gittim türlü diyara..! (engüzelmesajlar.com - 2012-08-11)

Günaydın dostlar, ışıl ışıl bakan gözlere, gönlü güzellere, karşılıksız sevenlere, güzel olan herşeye günaydın, seviyorum sizleri... (gltn - 2014-05-25)

Günaydın aşkım o kadar güzel bir gün olsun ki bugün, hiç bitmese dediğin ve bitmeye yakınken yarının özlemini çektiğin huzur sevgi aşk heyecan mutluluk ve sevinç dolu bir gün geçirmen dileğiyle... (engüzelmesajlar.com - 2012-08-11)

Günaydın arkadaşım, bu gün hayatında hep gerçekleşmesini umduğun güzel şeylerin gerçekleştiği bir gün olsun, dostluğumuz ebedi olsun... (engüzelmesajlar.com - 2014-03-02)

Bir uykunun daha sonuna geldik. Yayında ve yapımda emeği geçen yatak, yorgan, yastık üçlüsüne teşekkür ederiz. Günaydınlar. (Atıf - 2013-12-09)

günaydın hayata hayat katan sevgilim senin varlığınla uyanmak çok güzel :) günaydın aşkımmmm :) (neslihan - 2014-04-18)

Dünyanın en tatlı, en güzel insanına GÜNAYDIN. Böyle güzel bir insana sahip olduğum için çok şanslıyım, seni seviyorum aşkımmm (engüzelmesajlar.com - 2013-09-11)

Günaydın, dışları gülen kalpleri ağlayan arkadaşlarım. (günaydınmesajları.com - 2013-12-20)

Sensiz bitmeyen gecelerin karanlıklarına sıkıştım ceylan gözlüm, gelişinle zaman normalleşip, gün yüzüme gülecek biliyorum, günaydın aşkımm... (günaydınmesajları.com - 2014-05-22)

Ayrılık treni gelip geçerken, sevda dağlarını delip geçerken, herkes kendisine bir yar seçerken, yine bugün hatırıma sen geldin.Günaydın. (günaydınmesajları.com - 2013-12-19)

Candostum, varlığın bana güç veriyor, sen herşeyin en güzeline layıksın, günün güzel geçmesi dileğiyle GÜNAYDIN (Mert - 2013-10-12)

Bütün millet samsun meydana toplanmış güneşin doğmasını bekliyor ama bilmiyorlar ki güneş meleğimin uyanmasını bekliyor günaydın hayatımın anlamı (engüzelmesajlar.com - 2012-08-11)

Geceleri uzaklara çığlık olur sesim, denizden çıkan yosun kokusundan keskin sana özlemim, bu sabah sırf senin için aralandı gözlerim.... Günaydın canım benim (engüzelmesajlar.com - 2012-08-11)

Bu gün yeni bir gün...hayırlı ve mutlu sabaha uyanın...uykucular (günaydınmesajları.com - 2013-12-15)

günaydın mesajları

Günaydın - İyi Sabahlar Mesajları : 649 Kayıt

YORUM YAZ
Yazan :
Yorumunuz:(Onaylandığında görülebilir...)

Son Mesaj Yorumları

sevgi: Cok guzelmis
özlem: yureyim buruk kalbim kirik ne yapsam mutlulugu bulamiyorum
hilal: doğrusu o kadar da güzel deil yaa
Burak: Bu sabah güneşi senİn için uyandırıdm yanında değilim ama sevgimi yolladm kalk artık aç o güzel gözlerini bak sana kucak dolusu günaydınlar yolladm...
şafak köle: Tesadüf seni önüme çıkarmasaydı, Gene aynı şekilde, fakat herşeyden habersiz, yaşayıp gidecektim. Sen bana dünyada başka bir hayatın da mevcut olduğunu, Benim bir de ruhum bulunduğunu öğrettin..
nehir: çok güzel sözler herkese benden günaydın
saadet: Muhteşem
b: msjlarınız harika çok teşekkür ederim
asi prens: Gel seninle bi cay icelim caylar benden manzarasi senden olsun
sivaslı H :): Gardaş güzel olmuş la sevgilimle aramı yaptı bu mesajlar
onur safer: cok guzellll
kerim Kurt: Teşekürler demek istedim
eda kaya: Çok güzel sözlermiş
Yagmur keskin: Çok güzel ağzınıza yüreğinize saglık:))
yaralı kalp: sevgiliye söylenen tüm sözler güzeldir
suskunprens75: Ne;dil yeter seni anlatmaya ne göz kiyar sana bakmaya ne ellerindayanır sana dokunmaya ne kollarim yeter seni sarmaya hic bir ömür yeter mi bir sen bulmaya...bitanem (E&A)
derya: tek kelimeyle harika
mustafa: Emeğe saygi teşekkürler....
ebru: Gercekten süppeerr......günaydin canimmm askim sseni cok seviyorum herseyimm yasama sebebim....
Zeynep peker: Burdan herkeze benden günaydın :):)
Zeynep: Evet mesajlar güzel beğendim8-):)
sedat: Guzel mesajlar
ahmet: müthiş olmus ;-)
didem: Guzelmis
yeliz: çok güzeller ama bence daha güzelleri de yazılabilirdi
Sevda Can: Iyiki varseniz birda internet
gülseren: Yüreğinize sağlık hepside birbirinden güzel ve özel tşkrler.
semra: Bence bundan daha iyileri olabirdi aşka bunlar yetmez
gülsah: Evet hepsi birbirinden guzel
tarık: Harikasından kardeşim
merve: Cokk guzel
dodo: çok güzel
hakan: Beğendim
tugba: çok güzel
Ferhat: Çok güzel mesajlar gerçekten birazdaha etkili Olsa daha Îyi olur bence Teşekkürler...
muro başkan: Süper
murat: çok güzel ama hepsi güneş sıkıldım
şahin kılıç: Süper
mira: Sabahin degeri iste bu
selahattin: Günaydın AŞKIM dünyanın en uzak ülkesinde olan AŞKIM seni çooooooooooooooooooook seviyorum
ayşe: Süper çoooook beğendim
Evo klncc: Günaydnlar Aşk olmasa bu sözlerin ne anlamı varki
semih yunca: Günaydın demene ihtiyacım yok,senli günüm gün/aydın zaten.
cari1903: Hepsi cok guzel yureğinize saglik
Yagmur: Bence hepsi birbirinden güzel
Fatıh agarlı: Çok güzel
sarkinn: Guzellerr..
esmanur: Cokk guzelr herpsi ama sevgilmn bana gndrdiklrndn dahada guzl dyll ...
Burak: Çok Güzeller hepsi :) Teşekkürlerr
büşbüş: Bakiom simdi guzele benzio
Hüseyin torunty: Tek kelimeyle harika cok güzel ve herkese günaydın
ziyaretci: Size de günaydın arkadaşlar...
Betul: Coooookkk gûzel Abi yaaaa .....
Tacettin Ocak: Iyi hoş güzelde on numara paylaşım fakat hep sevgiliye bnm sevgilim zoruma gitti arkadaş
Militian Asena: gerçekten yürekten sevenlere helal olsun yüreğinize ağzınıza sağlık canlar..(:
Militian Asena: İnsanı Yaşı Değil Yaşadıkları Olgunlaştırır..!
süleyman: cok güzel
FIRAT: GÜZELMİŞ
recep: cok guzel msjlar var ama biraz daha derinden olmalarini beklerdim okundugu zaman insani dusundurecek tarzda msjlar da bekliyorum sizden tbrikler arkadaslar herkese iyi gunler veya iyi geceler :)
(Mert aslan): çook güzel mesajlar bende çaldım bi tanesini :D :)
biricik: Neşeli...Capcanlı...Güpgüzel...Musmutlu Sevgi Dolu Birgün Olsun...Ehh Daha Ne Olsun...günaydın..:)
aysima: teşekkürler çok güzel mesajlar var, sitede olan herkese günaydınn
mina: superrr
KADİRLİDEN: GERÇEKTEN MÜKEMBEL TEŞEKÜRLER
iyam: Süper ya
Okay Kaya: Güzel güzel ama iste bir sevgilim yok ki benım hayatım da bu güzel kelimeleri yollucak kimsem yok yoksa gercekten güzel belki bir o şans beni de bulur diyorum,.
fatma: Tesekrlr yazanin elleri dert gormesin
seda: mukkemel
BETÜL: EMEGİ GECENLERE TSKLERR COK GUZEL SÖZLEER :)
nazlı: çok güzel çok teşekür edrim
sema: hiç güzel değil mesajlar
necati ergen: gerçekten çok anlamlı kelimeler tabi anlayana
Semanur karaman: Cok güzel msjlr yaznlrn eline sğlık:):):):):)
sLoWeR £mr£: BeN Ellerne dokunMaya kıyamazKeN SeN sımdı tenıni kımlere sattıN bE kadınN. . sloWer emRe & sU..)
ErCaN: gülüşlerim senin mutluluğum senin en güzel anlarım senin dertlerin benim üzüntülerin benim olsun sevgilim günaydın yaşama sebebim...
inatçı~ kız..Gs: Bnce kimse kötü yorum ypmasin hepsi çok gzl ve anlamli ellerine ve gzl düşüncelerine sağlık bn çok beyndim;-) ki bide 10 numara bi site ;-) Buda bnden SANA SADECE BASIT AMA DEĞERLI IKI KELIME SÖYLÜYORUM GÜNAYDIN ömrümün GERI KALANI. . .
gizem aslan durmaz: bence bi günaydın mesajları gönderilen sevgiliyı kendisine daha çok bağlamasını sağlar
sözler süper tsk ettım=): yorum cok beğendım tsk ettım
Aslıhan Demir: Çok beğendim yazanların ellerine sağlık..Teşekkürler!!!
Aslıhan Demir: Çok begendim yazanların ellerine sağlık..
fharettin yunçtürk: tşk edrm bu güzel mesajlarınız için emeği geçen herkese sonsuz tşklrımı iletırım
mahsum aslan: bugün ağlamayı düşünüyorsan sakın yapma çükü biryerlerde senin birtek gülüşün için yaşayan birivar uyandıysan günayyyydın tek sevdiğim s.s
aybuke ışıldar: coooook güzel sözler
handeakdoğan: Güzel sözler
sedat demir: ewt gerçekten güzel sözler
ümran esen: GÜNAYDIN ARKARDAŞLAR
ayşe: mesajlarınızın hepsi de güzel ve anlamlı tşkürlr..
şeyma: idare eder yani. normalde biz hemen hemen aynılarını kullanıyoeun bir ikitane aldım yınede teşekkür ederm
eyyüp: Mesajlarınız çok güzel tşk ederim sağolun
şanlı urfalı eyyüp: Mesajlarınız çok güzel sonsuz başarılar sogolunn
nazlı: sorma yıkılıyo güzellikten
BooByZzzz: Hayatimin tek anlami gunaydinnnnnnn seni cok seviyorummmmmm :))
Ilkim: Hemen hemen hepsini aldım :) çok güzeldi :) teşekkürler
halil şahin: Çok güzel
sedat kırmızıtaş: paketimdeki son sigarayı ve silahımdaki son mermiyi senin için ayırdım. Seni düşününce sigarayı yakacagim seni unutunca mermiyi kafama sıkacagim qunaydın ömrüm
((: :)): Eylül aşk die okunmalıydı, Aşk eylül die yazılmalıydı(::)
zonquldAŞK: Kömur Kentten Selam on numara tek yıldız..!
ece: bencede cok amaaaaaaaaa cok güzel
sedat: çok güzel etkileyici sözler...
smyye: günaydın hayalim..