Günaydın - İyi Sabahlar Mesajları

Sayfamızda birebir kullanılan özel mesajları bulabilirsiniz. Diğer sayfalara da bakmayı unutmayın. Yorum bölümüne yazarak siz de mesajlarınızı paylaşabilirsiniz ;)
Daha fazla mesaj için mesajlar.info sitesini ziyaret edin.

hayatımın anlamı yine bu sabah seni düşünerek uyandım sen benim güneşimsin herşeyim günaydın :) (cemre - 2014-03-03)

Aşkım, her günün sabahına seninle uyanmak istiyorum ama uzaksın yanımda olmasan da yüreğimdesin günaydın birtanem. (engüzelmesajlar.com - 2013-09-11)

Bak bir kez daha sahte güneş doğuyor, biliyorum ki gerçek güneş seninle doğdu. Günaydın bir tanem seni çok seviyorum. (Sevgi - 2013-12-12)

Mutsuz uyanmana sebep olan insanlardan uzak, güzel bir gün geçirmen dileğiyle günaydın (günaydınmesajları.com - 2014-03-06)

Her günün, bir öncekinden daha güzel olması dileğiyle, günaydın... (günaydınmesajları.com - 2013-12-09)

yüreğimde sana sakladığım özlemlerim gece olunca düşlediğim ve hep yanımda....hissettiğim seni seviyorum gün ışığım tek VARLIĞIMA GÜNAYDINNNNN.. (LEYLA - 2014-03-04)

Seni tanıdığım ilk günden beri yaşamak, nefes almak, güne başlamak bir başka güzelleşti, biliyor musun ? hayatta güzel olan ne varsa hepsi sanki sende toplandı bitanem, ben seninle varım, sensiz hep eksik bir yanım, günaydın, seni çok seviyorum... (engüzelmesajlar.com - 2014-05-22)

Adını ben koymadım ama soyadını ben koymak isterim bebeğim :) Günaydın (günaydınmesajları.com - 2014-05-13)

Bazen bırak yanına gelmesini özlemek, sesini bile duymayı özlüyor insan... Seni çok özledim günaydın bitanem (bebeq - 2014-02-23)

Arım ßaLım peteqim qünaydın..! (Sevecem - 2014-05-29)

adamın birine "git dünyada baldan tatlı şeyi bul gel" demişler adam dünyayı dolaşmış "ama baldan tatlısı yok" demiş manyak yaa (beni ve seni) görmemiş. Hadi seni boşver de beni nasıl görmemiş hayret :P GÜNAYDIN (F12312 - 2014-05-19)

Bende diyorum güneş neden bir anda parladı. Meğer benim canım aşkım uyanmış. Günaydın biricik Sevgilim. Seni çok seviyorum. (günaydınmesajları.com - 2013-12-17)

Günaydın her sabah hayatıma güneş gibi doğan aşkım Ebrum seni çok seviyorum (Batu - 2012-08-11)

Allah Sevgisiyle kalpleri dolu gönül dostları. Allah'ın Rahmeti, bereketi üzerinize olsun inşallah. Hayırlı Sabahlar. (günaydınmesajları.com - 2013-12-15)

Ben öyle süslü şekilli kelimeler yazamam, öyle mesajları da pek sevmem ama dünyanın en tatlı, en güzel insanına bir günaydın mesajını göndermesini bilirim, yazarım <3 (emrecan - 2014-02-07)

Ben her zaman senin kalbinde mutluluk, yüzündeki tebessüm ve dudaklarında şarkı sözü olmak isterim. Her sabah gülümseme nedenim, yüreğimi aydınlatan güneşim ol isterim. Aslında ben tek seni isterim, şimdi sadece günaydın demek isterim :) günaydın, seni seviyorum... (engüzelmesajlar.com - 2014-04-23)

Yüzünüzden gülümseme, kalbinizden umut eksik olmasın, gününüz aydın mutluluğunuz daim olsun. (günaydınmesajları.com - 2013-12-20)

Sensiz bitmeyen gecelerin karanlıklarına sıkıştım ceylan gözlüm, gelişinle zaman normalleşip, gün yüzüme gülecek biliyorum, günaydın aşkımm... (günaydınmesajları.com - 2014-05-22)

Yaşadıkların sende kalsın. Yaşatacakların için çaba göster . Dostların için sevecek, sevdirecek nedenler bul. Seni bekliyor insanlar, günaydın (fatih - 2014-03-02)

Karanlık gecelerime ışık, gündüzüme güneş olan, canıma can katan yarim GÜNAYDIN (günaydınmesajları.com - 2013-12-20)

Beyaz bir güvercin yolluyorum sana kanatlarında mutluluk yuregınde sevgı ve sadakat kar beyaz tuylerınde umut gagasında Günaydın öpücügü yanagını uzat muuuckk :-* Günaydın =)) (Matmazel - 2014-04-08)

Sabahın güneşi vursun yüzüne, öpsün güneş seni benim yerime usulca, gözlerini açtığında ben olayım gözlerinde, ben olayım odanın her yerinde günaydın sevgilim (günaydınmesajları.com - 2013-12-14)

Seni seviyorum bebeğim gözlerin gibi bugünde günaydın olsun güneşime. (günaydınmesajları.com - 2013-12-20)

Çayı da şekersiz içiyorum zaten, hiç yormam seni. Tek ihtiyacım ıslak dudaklarından bir kuru günaydın. (günaydınmesajları.com - 2013-12-17)

Rabbim elimizi Kuran'sız, gönlümüzü imansız, kulağımızı ezansız, dilimizi tevhitsiz, alnımızı secdesiz bırakmasın. Cumanız mübarek, günümüz hayırlı olsun. (özgür - 2014-03-31)

Günaydın dünyalar güzeli biricik sevgilim hadi uyan artık aç gözleri bitanem seni çok özledim. (günaydınmesajları.com - 2013-12-20)

Rahatsız olma...! Sadece iyi misin diye merak etmiştim bir de elimde kullanılmamış, daha sıfır bir günaydın var, kabul edersen sana vermek isterim yanında da seni seviyorum u alabilirsin... (günaydınmesajları.com - 2014-03-06)

Günaydın hüzün adası, ben duygu gemisi, sabahın ilk ışıklarıyla demir attım kıyılarına, hadi uyan aç gözlerini bak ne diyor gemideki ses; Seni Seviyorum. (engüzelmesajlar.com - 2013-09-11)

Günaydın, varlığıyla hayatı yaşamaya değer kılan dostum, hayırlı ve mutlu bir gün geçirmeni dilerim (günaydınmesajları.com - 2014-03-17)

Kurduğu alarm'a karşı verdiği amansız mücadeleyi bugün de kaybeden değerli insan: Günaydın (günaydınmesajları.com - 2014-04-07)

günaydın mesajları

Günaydın - İyi Sabahlar Mesajları : 649 Kayıt

YORUM YAZ
Yazan :
Yorumunuz:(Onaylandığında görülebilir...)

Son Mesaj Yorumları

sevgi: Cok guzelmis
özlem: yureyim buruk kalbim kirik ne yapsam mutlulugu bulamiyorum
hilal: doğrusu o kadar da güzel deil yaa
Burak: Bu sabah güneşi senİn için uyandırıdm yanında değilim ama sevgimi yolladm kalk artık aç o güzel gözlerini bak sana kucak dolusu günaydınlar yolladm...
şafak köle: Tesadüf seni önüme çıkarmasaydı, Gene aynı şekilde, fakat herşeyden habersiz, yaşayıp gidecektim. Sen bana dünyada başka bir hayatın da mevcut olduğunu, Benim bir de ruhum bulunduğunu öğrettin..
nehir: çok güzel sözler herkese benden günaydın
saadet: Muhteşem
b: msjlarınız harika çok teşekkür ederim
asi prens: Gel seninle bi cay icelim caylar benden manzarasi senden olsun
sivaslı H :): Gardaş güzel olmuş la sevgilimle aramı yaptı bu mesajlar
onur safer: cok guzellll
kerim Kurt: Teşekürler demek istedim
eda kaya: Çok güzel sözlermiş
Yagmur keskin: Çok güzel ağzınıza yüreğinize saglık:))
yaralı kalp: sevgiliye söylenen tüm sözler güzeldir
suskunprens75: Ne;dil yeter seni anlatmaya ne göz kiyar sana bakmaya ne ellerindayanır sana dokunmaya ne kollarim yeter seni sarmaya hic bir ömür yeter mi bir sen bulmaya...bitanem (E&A)
derya: tek kelimeyle harika
mustafa: Emeğe saygi teşekkürler....
ebru: Gercekten süppeerr......günaydin canimmm askim sseni cok seviyorum herseyimm yasama sebebim....
Zeynep peker: Burdan herkeze benden günaydın :):)
Zeynep: Evet mesajlar güzel beğendim8-):)
sedat: Guzel mesajlar
ahmet: müthiş olmus ;-)
didem: Guzelmis
yeliz: çok güzeller ama bence daha güzelleri de yazılabilirdi
Sevda Can: Iyiki varseniz birda internet
gülseren: Yüreğinize sağlık hepside birbirinden güzel ve özel tşkrler.
semra: Bence bundan daha iyileri olabirdi aşka bunlar yetmez
gülsah: Evet hepsi birbirinden guzel
tarık: Harikasından kardeşim
merve: Cokk guzel
dodo: çok güzel
hakan: Beğendim
tugba: çok güzel
Ferhat: Çok güzel mesajlar gerçekten birazdaha etkili Olsa daha Îyi olur bence Teşekkürler...
muro başkan: Süper
murat: çok güzel ama hepsi güneş sıkıldım
şahin kılıç: Süper
mira: Sabahin degeri iste bu
selahattin: Günaydın AŞKIM dünyanın en uzak ülkesinde olan AŞKIM seni çooooooooooooooooooook seviyorum
ayşe: Süper çoooook beğendim
Evo klncc: Günaydnlar Aşk olmasa bu sözlerin ne anlamı varki
semih yunca: Günaydın demene ihtiyacım yok,senli günüm gün/aydın zaten.
cari1903: Hepsi cok guzel yureğinize saglik
Yagmur: Bence hepsi birbirinden güzel
Fatıh agarlı: Çok güzel
sarkinn: Guzellerr..
esmanur: Cokk guzelr herpsi ama sevgilmn bana gndrdiklrndn dahada guzl dyll ...
Burak: Çok Güzeller hepsi :) Teşekkürlerr
büşbüş: Bakiom simdi guzele benzio
Hüseyin torunty: Tek kelimeyle harika cok güzel ve herkese günaydın
ziyaretci: Size de günaydın arkadaşlar...
Betul: Coooookkk gûzel Abi yaaaa .....
Tacettin Ocak: Iyi hoş güzelde on numara paylaşım fakat hep sevgiliye bnm sevgilim zoruma gitti arkadaş
Militian Asena: gerçekten yürekten sevenlere helal olsun yüreğinize ağzınıza sağlık canlar..(:
Militian Asena: İnsanı Yaşı Değil Yaşadıkları Olgunlaştırır..!
süleyman: cok güzel
FIRAT: GÜZELMİŞ
recep: cok guzel msjlar var ama biraz daha derinden olmalarini beklerdim okundugu zaman insani dusundurecek tarzda msjlar da bekliyorum sizden tbrikler arkadaslar herkese iyi gunler veya iyi geceler :)
(Mert aslan): çook güzel mesajlar bende çaldım bi tanesini :D :)
biricik: Neşeli...Capcanlı...Güpgüzel...Musmutlu Sevgi Dolu Birgün Olsun...Ehh Daha Ne Olsun...günaydın..:)
aysima: teşekkürler çok güzel mesajlar var, sitede olan herkese günaydınn
mina: superrr
KADİRLİDEN: GERÇEKTEN MÜKEMBEL TEŞEKÜRLER
iyam: Süper ya
Okay Kaya: Güzel güzel ama iste bir sevgilim yok ki benım hayatım da bu güzel kelimeleri yollucak kimsem yok yoksa gercekten güzel belki bir o şans beni de bulur diyorum,.
fatma: Tesekrlr yazanin elleri dert gormesin
seda: mukkemel
BETÜL: EMEGİ GECENLERE TSKLERR COK GUZEL SÖZLEER :)
nazlı: çok güzel çok teşekür edrim
sema: hiç güzel değil mesajlar
necati ergen: gerçekten çok anlamlı kelimeler tabi anlayana
Semanur karaman: Cok güzel msjlr yaznlrn eline sğlık:):):):):)
sLoWeR £mr£: BeN Ellerne dokunMaya kıyamazKeN SeN sımdı tenıni kımlere sattıN bE kadınN. . sloWer emRe & sU..)
ErCaN: gülüşlerim senin mutluluğum senin en güzel anlarım senin dertlerin benim üzüntülerin benim olsun sevgilim günaydın yaşama sebebim...
inatçı~ kız..Gs: Bnce kimse kötü yorum ypmasin hepsi çok gzl ve anlamli ellerine ve gzl düşüncelerine sağlık bn çok beyndim;-) ki bide 10 numara bi site ;-) Buda bnden SANA SADECE BASIT AMA DEĞERLI IKI KELIME SÖYLÜYORUM GÜNAYDIN ömrümün GERI KALANI. . .
gizem aslan durmaz: bence bi günaydın mesajları gönderilen sevgiliyı kendisine daha çok bağlamasını sağlar
sözler süper tsk ettım=): yorum cok beğendım tsk ettım
Aslıhan Demir: Çok beğendim yazanların ellerine sağlık..Teşekkürler!!!
Aslıhan Demir: Çok begendim yazanların ellerine sağlık..
fharettin yunçtürk: tşk edrm bu güzel mesajlarınız için emeği geçen herkese sonsuz tşklrımı iletırım
mahsum aslan: bugün ağlamayı düşünüyorsan sakın yapma çükü biryerlerde senin birtek gülüşün için yaşayan birivar uyandıysan günayyyydın tek sevdiğim s.s
aybuke ışıldar: coooook güzel sözler
handeakdoğan: Güzel sözler
sedat demir: ewt gerçekten güzel sözler
ümran esen: GÜNAYDIN ARKARDAŞLAR
ayşe: mesajlarınızın hepsi de güzel ve anlamlı tşkürlr..
şeyma: idare eder yani. normalde biz hemen hemen aynılarını kullanıyoeun bir ikitane aldım yınede teşekkür ederm
eyyüp: Mesajlarınız çok güzel tşk ederim sağolun
şanlı urfalı eyyüp: Mesajlarınız çok güzel sonsuz başarılar sogolunn
nazlı: sorma yıkılıyo güzellikten
BooByZzzz: Hayatimin tek anlami gunaydinnnnnnn seni cok seviyorummmmmm :))
Ilkim: Hemen hemen hepsini aldım :) çok güzeldi :) teşekkürler
halil şahin: Çok güzel
sedat kırmızıtaş: paketimdeki son sigarayı ve silahımdaki son mermiyi senin için ayırdım. Seni düşününce sigarayı yakacagim seni unutunca mermiyi kafama sıkacagim qunaydın ömrüm
((: :)): Eylül aşk die okunmalıydı, Aşk eylül die yazılmalıydı(::)
zonquldAŞK: Kömur Kentten Selam on numara tek yıldız..!
ece: bencede cok amaaaaaaaaa cok güzel
sedat: çok güzel etkileyici sözler...
smyye: günaydın hayalim..