Özlem Hasret Mesajları

Sayfamızda birebir kullanılan özel mesajları bulabilirsiniz. Diğer sayfalara da bakmayı unutmayın. Yorum bölümüne yazarak siz de mesajlarınızı paylaşabilirsiniz ;)
Daha fazla mesaj için mesajlar.info sitesini ziyaret edin.

Adını bir gül gibi yüreğimde saklıyorum, bu sevgiyi senden uzakta yaşıyorum, şimdi ne sen varsın ne de korkun, hangi günahın bedelidir acaba senin yokluğun... (Fuat Korkmaz - 2014-02-23)

Sonunda sarılmak varsa, özlemek fazlasıyla güzel. (engüzelmesajlar.com - 2014-05-27)

Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, güneşim sensin... Bil ki en çok özlenensin... (engüzelmesajlar.com - 2014-05-17)

Sen semadan yağdıkça ben dalıp dalıp gidiyorum, Birken biz olmadık mı seninle, Bazen kadıköy sokaklarında sinema izledik, Bazen denizin adalarında bisiklet turu, Bazen kız kulesinin karşısında çay yudumladık, Bazen boğaza gemilerle açıldık, Bazen bir trene binip sirkeciden akvaryum sevdasını yaşadık seninle, Bazen gülhanede aynı bankta aynı çimende bir ağacın altında hayale daldık, Bazende saatlerce yürüdük istanbul sokaklarında, Beraber ıslandık,birlikte gülüp aynı anda ağladık,bir sarıldık mı buzlar erir yüreğimiz dolup taşardı sevgimizle, Bazenleri hiç sevmezken aşığı oluverdik seninle, Şimdi buğulu camlar arkasından bakarken bu şehre bazenleri sevdiceğini istiyor yüreğim... (S.M.K. - 2011-05-21)

SACLARIMI KESIP RUZGÂRA ATACAGIM! TA KI HABER GOTURSUN BIR GUN SANA! ICIMDE BIR SEYTAN VAR, DIYOR KI: AKLINA NE GELIRSE YAPSANA... (engüzelmesajlar.com - 2011-05-27)

SENI HER OZLEDIGIMDE KALBIME BI YILDIZ CIZIYORUM,ARTIK BENIMDE BIR GOKYUZUM VAR... (engüzelmesajlar.com - 2011-05-27)

BU AKSAM YINE SENSIZLIK DUSTU ICIME,BU AKSAM GOZLERIN DOGDU YUREGIME,CEKILMEZ OLDU HASRETIN BEDENIME,AGLADIM ANILARA SESSIZCE BU AKSAM OLMEK ISTEDIM YINE HABERSIZCE... (engüzelmesajlar.com - 2011-05-27)

Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha sönük olur, yakamozlar başka çizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan... (engüzelmesajlar.com - 2012-08-13)

Sabaha ulaşamayan gecelere sor beni, onlarla paylaştım hep sensizliği... Karanlık dünyama ışık saçan gökteki yıldızlar anlatır beni... (esin - 2014-05-09)

Kumruları dinledim, susuverdiler. Rüzgarları bekledim, sensiz estiler. Seherleri özledim, hiç gelmediler. İzlerini nerede bulurum senin? (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)

SEN HASRETIMSIN,KADERIMSIN,YASAYAMADIGIM GUNLERIM SEVGISINE DOYAMADIGIM AKSAM GOZLU YARIMSIN. SENI COK SEVIYORUM ASKERIM!!! (engüzelmesajlar.com - 2011-05-27)

ANSIZIN BIR DUYGU KORUKLENIRSE YUREGINDE AKLINA TAKILIRSA UZAKLAR, VE BIRDE KULAKLARIN CINLARSA AMANSIZ , BILKI! BIRYERLERDE OZLENMISSINDIR... (engüzelmesajlar.com - 2011-05-27)

SESINE MEVSIMLERIN EGILDIGI,GOZLERINE BAHARIN AGLADIGI,AGLAR GIBI GULMENI,DOKUNUSLAR GULECEK GIBI DURAN YUZUNU OZLEDIM. (engüzelmesajlar.com - 2011-05-27)

Seni ve sensizliği düşündükçe, esen rüzgârların ardından yağan yağmurlar gibi sana ve sensizliğe ağlamak istiyorum. (engüzelmesajlar.com - 2014-04-17)

YUREGIM UMULMAYAN YARALARLA BASEDEMEZKEN BIR TATLI ASK GULUSU OZLEDI GOZLERIM VE SEN HANGI ALEMDE HANGI DUSLERDE ISEN GEL CUN KI GULUSUNU "COK OZLEDIM" (engüzelmesajlar.com - 2011-05-27)

Bir çocuk gülüşünde, rüzgarın en çapkın öpüşünde, yağmurun her saçına düşüşünde beni hatırla... (engüzelmesajlar.com - 2014-05-31)

Şimdi daha iyi anlıyorum ki nefes almak değil yaşamak, ateşler de yanmak gibi bir şey seni severken sensiz olmak. (engüzelmesajlar.com - 2013-12-12)

Ağzımın Tadı Yoksa, Hasta Gibiysem, Boğazımda Düğümleniyorsa Lokmalar, Buluttan Nem Kapıyorsam İnan Hep Güzel Gözlerinin Hasretindendir. (engüzelmesajlar.com - 2014-05-30)

MERHABA HUZUN ADASI..BEN DUYGU GEMISI...GECENIN KAT-RANLIGINDA YANASTIM LIMANINA...YUKUM MUTLULUK...KULAK VER BAK NE DIYOR GEMIDE KI SES:OZLEDIM SENI....BIRICIGIM... (engüzelmesajlar.com - 2011-05-27)

Kahvaltı hazırladım sana da gönderiyorum, umut dolu omlet, haşlanmış sevgi bir dilim tutku ,seni seviyorum reçeli ve birde yanlızlık demledim kaç şekerli olsun? (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)

Ölmek unutulup gitmekmiş, ölmek beyaz bir kefen giymekmiş, ölmek o kara toprağa girmekmiş, yok be canımın içi asıl ölmek SENSİZLİKMİŞ (gülistan gökeş - 2014-04-19)

özlemle özlenmektesin, sen, özlemlerin içinde en çok özlenensin. Özlenenlerin içinde en özelsin...ve hasretle yollarını gözlediğimsin (engüzelmesajlar.com - 2014-04-19)

Sahilde oturmuş denize bakan, içtiği sigarayı tersten yakan, yakasız gömleğe kıravat takan bir isyankar görürsen beni hatırla... (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)

Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu öğretildi ama sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu öğretilmedi. Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle, seni çok seviyorum. (engüzelmesajlar.com - 2014-05-17)

GOZLERIM BAHARI GORMEZ OLDU TENIM GUNESI DUYMAZ OLDU ICIMDEKI TEK OZLEM SEVGIN GOZLERIMDEKI YAS DINMEZ OLDU... (engüzelmesajlar.com - 2011-05-27)

KAYBETME KORKUSU TAA ICIMDEYKEN, BEKLE DIYORSUN, DONECEGIM BIRGUN. BEDEN BEKLEMESINE BEKLIYOR AMA YUREK KAN AGLIYOR SENSIZ GECEN HERGUN... (engüzelmesajlar.com - 2011-05-27)

Önce düştüğümde kalkmayı; sonra aleve dokunduğumda acıyı, sevmeyi ve sevilmeyi öğrendim. Herşeyi öğrendiğimde yalnız seni unutmayı öğrenemedim. (engüzelmesajlar.com - 2011-05-17)

SANA ANSIZIN VURULDUM, KAVGADA YEDIGIM YUMRUK GIBI, HIC ACITMADIN, BITTIGINDE KAVGA, AYNADA BAKTIGIMDA KENDIME YUREGIMDE KAPANMAYACAK BIR YARA OLMUS VE SEN BITANEM UZAKTAN UZAGA SEN GULUSLER ATARKEN BEN BIR YARAMA BIR SANA BAKIP SESSIZCE SENI OZLEYEREK OLUMU BEKLIYORUM. (engüzelmesajlar.com - 2011-05-27)

Bir deniz düşün susuz, bir insan düşün mutsuz, bir gece düşün uykusuz, bir yürek düşün sevgisiz, bir bahar düşün çiçeksiz, bir de beni düşün sensiz... (engüzelmesajlar.com - 2014-05-30)

Sabır kalmadı içimde, dertler yaş oldu gözümde, bu hasretlik denizinde boğulmadan gel, sensiz isyan ettim her an dünyam kahır dünyam zindan olmadan gel! (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)

en güzel mesajlar

Özlem Hasret Mesajları : 63 Kayıt

YORUM YAZ
Yazan :
Yorumunuz:(Onaylandığında görülebilir...)

Son Mesaj Yorumları

burcu: Günaydın bitanecik sevgilim seni çok seviyoruuuuuuuuum mehmet`im<3 <3:-*
aslı: ilginç sözlermiş