Özlem Hasret Mesajları

Sayfamızda birebir kullanılan özel mesajları bulabilirsiniz. Diğer sayfalara da bakmayı unutmayın. Yorum bölümüne yazarak siz de mesajlarınızı paylaşabilirsiniz ;)
Daha fazla mesaj için mesajlar.info sitesini ziyaret edin.

Sahilde oturmuş denize bakan, içtiği sigarayı tersten yakan, yakasız gömleğe kıravat takan bir isyankar görürsen beni hatırla... (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)

HAVANIN SERİNLİĞİ TENİNİ ÜRPERTMESİN,BEDENİM YANINDA OLMASA BİLE,RUHUM HEP SENİN YANINDA... (Aşkın - 2012-05-15)

Bir romandın okuyup da bitiremediğim, bir hayaldin yalvarıp da hükmedemediğim bir sendin merhaba deyip elveda diyemediğim.. Tek bildiğim var o da seni özlediğim. (Ebru - 2014-05-09)

BENDEN COK UZAKTA OLSANDA SANA SARILIP DOKUNAMASAMDA SANA SESIMI DUYURAMASAMDA KALBIMIZIN BIR OLDUGUNU VE SENINDE BENI BEN KADAR OZLEDIGINI BILIYORUM. (engüzelmesajlar.com - 2011-05-27)

SACLARIMI KESIP RUZGÂRA ATACAGIM! TA KI HABER GOTURSUN BIR GUN SANA! ICIMDE BIR SEYTAN VAR, DIYOR KI: AKLINA NE GELIRSE YAPSANA... (engüzelmesajlar.com - 2011-05-27)

Bir şiir yaz bana içinde alabildiğince mutluluk olsun, ayın gölgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı söyle özlemimdeki sevgiliyi anlatsın, yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gözleriyle kurulasın (ah banu - 2014-05-16)

Hiç kimsenin ölümü ölüm deqil Senin qidişin kadar.. Sen bile bilemedin ölümü... Ben ÖLDÜM qidişin kadar... (AYŞE YUNUS - 2014-04-19)

SENINLE ELELE GEZMEK SANA SARILIP YILDIZLARI SEYRETMEK GOZGOZE AGLAYIP GULMEK YASAMAK ISTEDIGIM SON ANLAR OLDU... (engüzelmesajlar.com - 2011-05-27)

YORGUNUM OZLEMEKTEN HAYALINI AGLARIM GOZLERIMDE YASLAR SELI BIR SENI UNUTMADIM YILLARDIR BIRDE BEN AGLARKEN GITTIGINI DAYANAMAM INAN DAYANAMAM BUNA UNUTAMAM BIR AN DOKUNAMAM SANA HARCANIRIM UGRUNA ALDIRMADAN ZAMANA DIYEMEM DILIM VARMAZ DIYEMEM ELVEDA... (engüzelmesajlar.com - 2011-05-27)

Sabaha ulaşamayan gecelere sor beni, onlarla paylaştım hep sensizliği... Karanlık dünyama ışık saçan gökteki yıldızlar anlatır beni... (esin - 2014-05-09)

GOZLERIM BAHARI GORMEZ OLDU TENIM GUNESI DUYMAZ OLDU ICIMDEKI TEK OZLEM SEVGIN GOZLERIMDEKI YAS DINMEZ OLDU... (engüzelmesajlar.com - 2011-05-27)

Adını bir gül gibi yüreğimde saklıyorum, bu sevgiyi senden uzakta yaşıyorum, şimdi ne sen varsın ne de korkun, hangi günahın bedelidir acaba senin yokluğun... (Fuat Korkmaz - 2014-02-23)

Şimdi daha iyi anlıyorum ki nefes almak değil yaşamak, ateşler de yanmak gibi bir şey seni severken sensiz olmak. (engüzelmesajlar.com - 2013-12-12)

Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgârlara, fısıldasınlar kulağına seni ne kadar çok özlediğimi... (engüzelmesajlar.com - 2011-06-07)

Hani sen yoksun ya, inan ömrüm uzamaya başladı... Günler, haftalardan daha uzun sürüyor artık. Bir türlü bitmek bilmiyor. Biten tek şey var. O da ben...! (Sema - 2014-04-19)

AKSAMIN MATEM RENGINE BURUNDUGU SAATTE GOKYUZUNDEKI KANDILLER TEK,TEK YANMAYA BASLADIGINDA ICIMDE SESSIZ BIR CIGLIK...OZLEMEYI OZLEDIM.OZLEMEYE DEGER NE KALDIYSA... (engüzelmesajlar.com - 2011-05-27)

Geceleri uzaklara çığlık olur sesim, denizden çıkan yosun kokusundan keskin sana özlemim, bu sabah sırf senin için aralandı gözlerim, günaydın benim Herşeyim.. (Mehmet - 2011-05-03)

KAYBETME KORKUSU TAA ICIMDEYKEN, BEKLE DIYORSUN, DONECEGIM BIRGUN. BEDEN BEKLEMESINE BEKLIYOR AMA YUREK KAN AGLIYOR SENSIZ GECEN HERGUN... (engüzelmesajlar.com - 2011-05-27)

SEN HASRETIMSIN,KADERIMSIN,YASAYAMADIGIM GUNLERIM SEVGISINE DOYAMADIGIM AKSAM GOZLU YARIMSIN. SENI COK SEVIYORUM ASKERIM!!! (engüzelmesajlar.com - 2011-05-27)

HASRETIM RENGINE SIYAHMI DESEM AGARMAK BILMIYOR SONSUZ GECELER YA GULERDIM YA OLURDUM GORSEM OMRUMDEN UZANSA SENSIZ GECELER... (engüzelmesajlar.com - 2011-05-27)

Kumruları dinledim, susuverdiler. Rüzgarları bekledim, sensiz estiler. Seherleri özledim, hiç gelmediler. İzlerini nerede bulurum senin? (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)

SANA ANSIZIN VURULDUM, KAVGADA YEDIGIM YUMRUK GIBI, HIC ACITMADIN, BITTIGINDE KAVGA, AYNADA BAKTIGIMDA KENDIME YUREGIMDE KAPANMAYACAK BIR YARA OLMUS VE SEN BITANEM UZAKTAN UZAGA SEN GULUSLER ATARKEN BEN BIR YARAMA BIR SANA BAKIP SESSIZCE SENI OZLEYEREK OLUMU BEKLIYORUM. (engüzelmesajlar.com - 2011-05-27)

SENI HER OZLEDIGIMDE KALBIME BI YILDIZ CIZIYORUM,ARTIK BENIMDE BIR GOKYUZUM VAR... (engüzelmesajlar.com - 2011-05-27)

Varlığınla başlayan bir günün yokluğunla bitmesine alışamadım, aklımda olduğunun yarısı kadar yanımda olsaydın Hiç Sensiz Kalmazdım ! (Betül - 2011-05-03)

Bir sen varsın dünyamda beni anlayan, Bir de sevmek var içimde sıcaklığınla yanan... (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)

Kahvaltı hazırladım sana da gönderiyorum, umut dolu omlet, haşlanmış sevgi bir dilim tutku ,seni seviyorum reçeli ve birde yanlızlık demledim kaç şekerli olsun? (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)

Tıka basa dolduruyorum umutlarımı! ne yaparsam yapayım dolmuyor yokluğun. Cebi delik düşlerim sabahı olmayan gecelerim var. Zaten ben öylesine düşlemiştim sabahı... (Batu - 2012-08-13)

ANSIZIN BIR DUYGU KORUKLENIRSE YUREGINDE AKLINA TAKILIRSA UZAKLAR, VE BIRDE KULAKLARIN CINLARSA AMANSIZ , BILKI! BIRYERLERDE OZLENMISSINDIR... (engüzelmesajlar.com - 2011-05-27)

Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha sönük olur, yakamozlar başka çizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan... (engüzelmesajlar.com - 2012-08-13)

Hasret kapımda nöbetler tutuyor.. Sevgilim uzak bir Şehirde gözlerim onu arıyor.. Bir kuş olup gitsem aşsam şu enginleri varsam senin yanına öpsem doyasıya koklasam.. (engüzelmesajlar.com - 2011-05-03)

en güzel mesajlar

Özlem Hasret Mesajları : 63 Kayıt

YORUM YAZ
Yazan :
Yorumunuz:(Onaylandığında görülebilir...)

Son Mesaj Yorumları

burcu: Günaydın bitanecik sevgilim seni çok seviyoruuuuuuuuum mehmet`im<3 <3:-*
aslı: ilginç sözlermiş