Veda Mesajları

Sayfamızda birebir kullanılan özel mesajları bulabilirsiniz. Diğer sayfalara da bakmayı unutmayın. Yorum bölümüne yazarak siz de mesajlarınızı paylaşabilirsiniz ;)
Daha fazla mesaj için mesajlar.info sitesini ziyaret edin.

Bilmiyorum ne yazacağımı ama tek diyeceğim bıraktı beni terketti elden ne gelir hiç bir şey tek diyeceğim Allah yolunu açık etsin (engüzelmesajlar.com - 2011-06-07)

Neden sakallarına değen saçlar benim değil? (Ekleyen - 2012-08-14)

YAKAMOZLU GECELER BENIM GECEM…CUNKU ASIK OLDUGUMU YAKAMOZLU GECELERDE HAYKIRIYORUM…TEK BASIMA LIMANDA DENIZE KARSI..SENDE DUY ASKIM…. (engüzelmesajlar.com - 2011-06-07)

SANA OLAN DUYGULARIMI CUMLELERE AKTARABILSEYDIM EGER BITMEK TUKENMEK BILMEYEN BU COCUKSU SEVGIM BIR KALEM, GOZYASLARIM MUREKKEP PAMLASI, VE UGRUNA ADANMIS BU GARIP ISE, SOLGUN BIR KAGIT PARCASI OLURDU… (engüzelmesajlar.com - 2011-06-07)

SEN HIC HASRETI TATTIN MI SEVERKEN , HIC AGLADIN MI GULERKEN , SEN HIC SEVDIN MI SEVILMIYORKEN VE HIC AYRILMAK ISTEDIN MI CANINDAN COK SEVERKEN… (engüzelmesajlar.com - 2011-06-07)

IKI VARLIGI DEGISTIREBILSEM YAGMURLA GULU SECER.VE SANA KISIN YAGAN HER YAGMURDA MILYARLARCA GUL.YAZIN KOKLADIGIN HER GULDE DUDAKLARINA DAMLA DAMLA SERINLIK VERIRDIM ISVECLIM… (engüzelmesajlar.com - 2011-06-07)

BU AKSAM YINE SENSIZLIK DUSTU ICIME,BU AKSAM GOZLERIN DOGDU YUREGIME,CEKILMEZ OLDU HASRETIN BEDENIME,AGLADIM ANILARA SESSIZCE BU AKSAM OLMEK ISTEDIM YINE HABERSIZCE ISVECLIM… (engüzelmesajlar.com - 2011-06-07)

KOLAYMI AYRILMAK CANIMA CAN OLMUSSUN ASKININ ESIRIYIM HERSEYIM SEN OLMUSSUN… (engüzelmesajlar.com - 2011-06-07)

HAYATTA HIC KIMSENIN BILMEDIGI ENGIN DENIZLERDE, YUNUSLAR GIBI YUZMEKTIR SENI SEVMEK UMITLERIM VARDI TESBIH MISALI SEN GIDERKEN DAGILIVERDILER BIRDEN… (engüzelmesajlar.com - 2011-06-07)

HAYATI ARADIM YILLAR BOYU ONCE DERINLIKLERINE INDIM YANILMISIM BULAMADIM DAHA SONRA GOKTEKI YILDIZLARDA DOLASTIM GECENIN BIR VAKTI YINE ELIM BOS DONDUM EN SONUNDA BULDUM HAYATI HAYAT SEVGIYDI SEVGI SENDIN AMA BEN SENSIZDIM… (engüzelmesajlar.com - 2011-06-07)

GOZLERINI KAPAT EN BUYUK HAYALLERINI DUSUN.SONRADA HEPSININ GERCEKLESTIGINI… O ZAMAN ANLARSIN SENIN ICIN NELER DUSUNDUGUMU… (engüzelmesajlar.com - 2011-06-07)

en güzel mesajlar

Veda Mesajları : 29 Kayıt

YORUM YAZ
Yazan :
Yorumunuz:(Onaylandığında görülebilir...)

Son Mesaj Yorumları

buse: ah ah günler mutlu günler
Oğuzhan turan: Uyudun galiba sen uyu bende bugün sessizce gidiyorum belki pişman olucaz ama haşat ettik sevgi denen şeyi ortalık biraz dağınık kalktığında toplarsın uyandırmaya çalıştım beraber toplayalım diye ama kalkmadın e çok yıprandık kolay değil uyku iyi gelir şimdi sana ilkkez bnden önce uyumana sevindim bu sefer beni tutamayacaksın şimdi yavaşça kapıyı çekip çıkıyorum sabah kalktığında ortalığı topladıktan sonra tabi toplayabilirsen acayip dağıttık sesler hala yankı yapıyo ocağı berbat etmiş yanık yemek gibi delilikler üzüntüler yatağın masanın koltuğun üzerinde dağılmış hep elbise gibi toplanmayan yemek masası ve toplanmayan yatak gibi bağrışmalar yere dökülmüş aynı halıya dökülen vişne suyu gibi onu çıkartmak zor birkere çıkartmayı denedim biliyorum herneyse kapının bana bakan kolunu çıkarttım attım çöpe gece alır çöpçüler birdaha gelmek istersem kapının bana bakan kolu olmasın gelemeyeyim diye anahtarda ilk aldığım yere bıraktım lazım olursa birine onu veresin diye aynı kalbinin anahrarı gibi lazım olursa birine verirsin bana verdiğin gibi özgürsün ben istesemde gelemem artık o kapı bana kapalı çünkü hoşçakal Allah'a emanet
duygusal: Kamil seni seviyorum
Heda Çetin: Güller Kırmızıdır Menekşeler Mavi Ettiğim Veda Sana Benden Sana Sevgi...
selin: hepsi çok güzeldi
Irem: Cok guzel ama bazilari sacma
sevgi dargın: dostum gibi biriyle baş edeceğime düşmanımla başa çıkarım daha iyi