Anneler Günü Mesajları

Sayfamızda birebir kullanılan özel mesajları bulabilirsiniz. Diğer sayfalara da bakmayı unutmayın. Yorum bölümüne yazarak siz de mesajlarınızı paylaşabilirsiniz ;)
Daha fazla mesaj için mesajlar.info sitesini ziyaret edin.

Sen gülersen, Çağlayanım. Sen ağlarsan, Ağlayanım. Sana gönül bağlayanım. Melek annem, güzel annem. Anneler günün kutlu olsun. (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)

Canım anneciğim, Anneler gününü kutluyor, sonsuz bir sevgiyle ellerinden öpüyorum... (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)

Bana düştüğümde kalkmayı, ateşe dokunduğumda acıyı ve en önemlisi sevgiyi öğrettin. Ben senden her şeyi öğrendim de anneciğim, yalnız unutmayı öğrenemedim. Anneler günün kutlu olsun. (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)

Sana binlerce kez teşekkür etsem azdır. Sen benim hayat ışığımsın.Annemsin. Varlığımın tek nedeni.. Anneler günün kutlu olsun. (engüzelmesajlar.com - 2011-05-11)

Anneler günün kutlu olsun anneciğim. Sana sevgi ve öpücüklerimi gönderiyorum... iyi ki varsın. (engüzelmesajlar.com - 2013-10-13)

Başımın tacı, gönlümün ilacı anneciğim, seni çok seviyorum. Biliyorum benden hiç bir fedakarlığı esirgemedin, ama ben yine dualarını üzerimden eksik etmemeni istiyorum. Ellerinden öpüyor, Anneler gününü kutluyorum, biricik anneciğim... (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)

Anneciğim benim, hüznümü sevince dönüştüren tek insansın. Anneler günü kutlu olsun bitanem. (engüzelmesajlar.com - 2011-05-11)

Annem.. annem.. ben sensiz hep eksiğim.. Yanında olmasam da, sen yine benimlesin. (engüzelmesajlar.com - 2011-05-11)

Gücüme güç, umuduma umut katan annem.. Anneler günün kutlu olsun!! (engüzelmesajlar.com - 2011-05-11)

Gül yüzünden gülücükleri hiç eksik etmeyen biricik anneciğim. Anneler günün kutlu olsun. (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)

Güzelliği seven Allah'ım, gönlünü güzelliklerle donatsın, gönlündeki güzellikler ömrüne yayılsın. Anneler Günün kutlu olsun. (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)

Her yağmur bir göl bulur kendine, her martı bir deniz bulur. Ama bir şey var ki ben senden başka "SEN" bulamam..! Anneler günün kutlu olsun biricik anneciğim. (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)

Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven annem, sana layık olmak için yaşıyorum. Anneler günün kutlu olsun. (engüzelmesajlar.com - 2011-05-11)

Anneler günün kutlu olsun ANNEM! Her zaman söylemesem de seni çok sevdiğimi bir tek sen biliyorsun. (engüzelmesajlar.com - 2011-05-11)

Gelinciklerin en sadesine, Papatyaların en güzel beyazına, Güllerin en güzel yüzlüsüne, Çiçeklerin en güzel kokanına, Annelerin en güzeline... Anneler günün kutlu olsun. (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)

Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Annemsin. Seni çok seviyorum. (engüzelmesajlar.com - 2011-05-11)

Anneciğim seni çok seviyorum, sen benim canım kanımsın (mert - 2013-12-30)

Bana verdiğin sevgiyle bütün dünyam çiçek açtı. Onları hiç soldurmadım annem. Anneler günün kutlu olsun. (engüzelmesajlar.com - 2011-05-11)

Canım anneciğim, seni unutmadığımı bugün de bilmeni istedim. Gözlerindeki sevinç hiç eksik olmasın. Anneler Günün kutlu olsun, benim güzel annem... (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)

Seni bir gün değil her canım yandığında, başım sıkıştığında seni çağırıyorum. Sesimi duyan tek insan sensin. Anneler günün kutlu olsun ANNECİĞİM. (engüzelmesajlar.com - 2011-05-11)

Benim için her fedakârlığa katlanan dünyanın en güzel annesi... Pamuk ellerinden öpüyor, Anneler gününü kutluyorum... (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)

Annem senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Anneler günün kutlu olsun sevgili annem. (engüzelmesajlar.com - 2011-05-11)

Dünyanın en güzel, en iyi annesi, anneler günün kutlu olsun. (engüzelmesajlar.com - 2011-05-11)

GÜLDÜĞÜNDE GÜLEN AĞLADIĞINDA AĞLAYAN BENİM İÇİN YASAYAN DÜNYADAKİ EN BÜYÜK SENSİN MELEĞİM CANIM ANNEM ANNEÇİĞİM BANA KATLANDIĞIN İÇİN TESEKKÜR EDERİM ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN... (YUSUF İLERDE - 2012-05-20)

Beni benden çok sevdiğine inandığım tek insan, ANNEM. Ellerinden öperim. (engüzelmesajlar.com - 2011-05-11)

Anneciğim! Sen, dünyalara bedelsin. Seni çok ama çok seviyorum. Anneler gününü kutluyor, Dualarını bekliyorum. (merve öğüt - 2014-02-07)

Şefkat ve fedakarlığın en güzel sembolü anacağım, dualarına her zamankinden daha fazla muhtacım. Anneler Günün kutlu olsun... (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)

Bana her şeyi öğreten ilk öğretmenim, benim için canını bile esirgemeyen biricik anneciğim. Anneler gününü kutluyor ellerinden doya doya öpüyorum. (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)

Kuzey rüzgarı da esse, kopsa da fırtına, sığınacağım tek liman sensin annem. Hakkını nasıl öderim.. Başımı dizlerine koymaya geldim. (engüzelmesajlar.com - 2011-05-11)

Yüreğindeki o sonsuz sevgi için sana sonsuz teşekkür ediyorum anneciğim. Dualarını bekliyor, anneler gününü tebrik ediyorum ... (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)

en güzel mesajlar

Anneler Günü Mesajları : 56 Kayıt

YORUM YAZ
Yazan :
Yorumunuz:(Onaylandığında görülebilir...)

Son Mesaj Yorumları

hatice: Anneciğim seni çok ama çok özledim.sana seslenmediğim tek günüm yok.şu anda bile gözlerim doldu.ne zaman aklıma gelsen gözlerim yaşarıyor.hergün belki yüz defa "annecim seni çok özledim" deyip ağlıyorum.bunu derken bazen dışarda oluyorum.insanlardan saklıyorum kendimi.senin kıymetini bilemedim.beni affet mis kokulu anneciğim.AFFET NE OLUR!
zülal: o benim için çok önemli anlayın artık o çok önemli onla yaşadık
baha ifi: anne kıssanda dövsende haklısın
elif: annem annem canım annem seni çok seviyorum anneler günün kutlu olsun
yasenem: Anne sen beni hep sevdin.Bende seni sevdim.Benim hep qayqimi cekdin.Tesekkurler annecim.
sıla: AĞIRDIR SEVMELERİM HER YÜREK TAŞIYAMAZ,BÜYÜKTÜR UMUTLARIM HER OMUZ KALDIRAMAZ,HERŞEY OLURDA ŞU KALBİM, BIR TEK SENSİZ OLAMAZ
gamze: anneler günü mesajları mükemmel
yağmur: annecigim bana küçüklükten beri bakıyosun benim her sıkıntılarıma katlandın bi gün bile of demedin bni bu yaşlara kadar getirdin canım annem anneler günün kulu olsun...
LORTOĞLU: CANIM ANNEM BEN SENİ ÇOK SEVİYORUM KÜÇÜKLÜMDEN BERİ SEN VARSIN YANIMDA BENİM ACILARIMA KATLANDIM SENİ ÇOKK SEVİYORUM İYKİ VARSO
ceyda: benim annem güzel annem beni al kolarına ninniler söyle anneçiğim seni çok seviyorum ama daha sözüm bitmedi söylemek isyemiyorum çünkü ağlıyorum
seçil çalışkan: anne sen bir meleksin gözümü açarsın bir tanesin melekler seni. kovalasın arılar bal versin. deftere yazarım