Aşk Mesajları
Sayfamızda birebir kullanılan özel mesajları bulabilirsiniz. Diğer sayfalara da bakmayı unutmayın. Yorum bölümüne yazarak siz de mesajlarınızı paylaşabilirsiniz ;)Daha fazla mesaj için mesajlar.info sitesini ziyaret edin.
Aşk kelime değil bir cümledir, kurmak içinse özneyle yüklem degil...iki yürek gerekir... (aşık adam - 2014-02-09)
Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam! (engüzelmesajlar.com - 2014-05-31)
Korku bilmeyen GÖNÜL korkmayı öğrendi.SENİ KAYBETMEK KORKUSUSevmeyi bilmeyen GÖNÜL sevmeyi öğrendi.SENİ İLK GÖRÜŞTEAma bu GÖNÜL tek bir şey öğrenemedi.SENİ UNUTMAYI (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
sen bende heves değilsin, heves olsan çoktan biterdin, sen bende nefessin, ancak ben ölünce bitersin. murat seni cok seviyorum (kırmızılı - 2014-04-19)
Deniz sesimi duyarmı? dağlar dinlermi anlatsam seni? hüzünlüyüm desem çare olurmu gökyüzü? salarmı bulutları peşine ilgilenirmi rüzgar yardım edermi seni bulmama ??? (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Kahvaltı hazırladım sana da gönderiyorum, umut dolu omlet, haşlanmış sevgi bir dilim tutku ,seni seviyorum reçeli ve birde yanlızlık demledim kaç şekerli olsun? (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Ben Alisilmis Seyler Sevmem Bilirsin. Yasamaksa Diledigim Gibi Yasamaliyim Sevmekse Gonlumce Sevmeliyim. Kendi Ellerimle Yazmaliyim Alinyazimi Olmekse Istedigim Anda Olmeliyim.. (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Sen, yol aldığım gemi, demir attığım son liman, yapraklarımı titreten son sevdamsın, sen çok sevdiğim insan, beni ağlatan son sevdamsın, vazgeçemediğim tek insansın, aşkımsın... (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)
Hayatın en güzel anı herşeyden vazgeçtiğiniz zaman Sizi hayata bağlıyan biri olduğunu düşündüğünüz andır (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Bahcelerde Seftali Kayisi Yedi Askin Ugurlu Sayisi Yedi Yildir Hasret Kaldim Sevdaya Yeter Artik Yalvardigim Mevlaya (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Bir Aski Paylasmak Icin Cok Gecbir Paylasima Asik Olmak Icinse Erken.bir Sevda Yerimden Vurdu Zaman.simdi Sana Soylenecek Tek Bir Cumlebende Sana Yetecek Kadar Ben Kalmadi.. (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Güzellik; sadece güzel olan şeylerde değil, Güzel görmek istediğin herşeydedir… (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
senin adını kalbime kanımla yazdım aşkımmn (safiye - 2014-04-15)
Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm... (Seven - 2014-05-09)
Bir Gun Kirlarda Gezerken Eline Bir Papatya Al Ve Seviyor Sevmiyor Yapmaya Basla.seviyor Cikarsa Inan Ama Sevmiyor Cikarsa Inanma.cunku O Sadece Bir Papatya (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Seninle olan dünyayı ve seninle yaşanacak hayatı sevdim sensiz neyleyim söyle bebeğim... (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
sen benim hayalimin prensesisin seninle bir ömür boyu beraber olmak için herşeyi ama herşeyi vermeye hazırım meleğim seni çok ama çok seviyorum… (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Seni gerçekten sevmeseydim, adını kalıcı olarak kalbime asla yazmazdım (engüzelmesajlar.com - 2011-05-27)
On Gunesi Yan Yana Koysam Bir Cember Yapsam. On Cemberi Ust Uste Koysam Bir Cubuk Yapsam. Ortasina Da Seni Koysam Bin Defa Yansan Da Canlansan: Bana Yaptiklarin Icin Cehennemde Cekeceklerine Denk Olmazdi… (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Benim İçin Hayat Sen, Nefes Sensin bebeğim. (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Sabaha ulaşamayan gecelere sor beni, onlarla paylaştım hep sensizliği... Karanlık dünyama ışık saçan gökteki yıldızlar anlatır beni... (esin - 2014-05-09)
Ama Coskun Ama Yorgun Bir Yil Daha Geciyor Yasamdan Tum Mutlu Yarinlar Seninle Olsun Sevgilerin Guzeli Ile Yogrul Dogum Gunun Kutlu Olsun (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Senin kanadın olmak isterdim, ben olmadan uçma diye, Senin baharın olmak isterdim, ben olmadan açma diye. (engüzelmesajlar.com - 2014-03-19)
Gitmez..gozleri Oylece Parlar Yildizlarda!!! Sinmistir Kokusu Saclarinin. Her Sabah Gozlerini Onunla Acarher Gece Onunla Kaparsin… Unutulmaz..unutamazsin … (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Ne seni unutacak kadar zaman geçecek..ne de geçen zaman seni unutmaya yetecek..bırakıp gittim diye unuttum sanma…zaman alışmayı öğretir unutmayı ASLA (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Korkunc Ucurumlara Birakmak Kendimi Ucsuz Bucaksiz Denizlere Atmak Isterdim Bedenimi. Ama Icimde Sen Varsin… Ya Sana Bisiy Olursa! (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Oyle Bir Yurekki Yanmaz Yurek Denirmi Ona Oyle Bir Gozki Aglamaz Goz Denirmi Ona Oyle Bir Insanki Isyan Etmez Insan Denirmi Ona Oyle Bir Volkan Ki Patlamaz Volkan Denirmi Ona Soyleyin Bana…. (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam Ben haramı helale karıştırmam Seninle içilen şarap helaldir Sensiz içilen su bile haram (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz. (engüzelmesajlar.com - 2014-01-04)
Adını Yazmışım Kalbime Silmeye Kimin Gücü Yeter.seviyorum Seni Yasakta Olsa Ayırmaya Kimin Gücü Yeter.aklımdan Çıkarsalar da Kalbimden Çıkarmaya Kimin Gücü Yeter (engüzelmesajlar.com - 2011-05-13)
Son Mesaj Yorumları
asker: bir seni özledim birde azraili yeter artık alsın bendeki bu seni yetmezmiş gibi bi askere gönderdin beni bltermi şimdi seni sensiz sevmenin çilesi
Seni seviyorum apo: Ben çok seviyorum onu uuuuuuu
demet: Bu arada doğru söylüyor 1. güzlmiş :)
şeyhmus akalan: seni seviyorum; çunku ben karanlıkta yolunu kaybetmıs nereye gıdecegını bılmeyen bırıyken ısıgınla aydınlattın yolumu bana hayatı sudun ellerınle,aşkı armagan etın. gecmısıme daır tum acı ızlerı sıldın. senı sevıyorum ıste sen anla senı ne kadar sevdıgımı guzel gozlumm kır çıcegımm ...
nilay tura: bir kişiyi seversen sen asla inanma inanırsan şu kelimeyi duymalısın : SENİ SE VİYORUM SANA DELİ GİBİ AŞIĞIM DEMESİ LAZIM
sezer: seni seviyorum sade öz ve anlamlı
ırmak unay: en iyi insanlar hep sevgiyle yaşar.
Ramazan Goubert: Korkunc Ucurumlara Birakmak Kendimi Ucsuz Bucaksiz Denizlere Atmak Isterdim Bedenimi. Ama Icimde Sen Varsin
DMM.Ç SDVBH.JLÇ H.Ş.ŞHKJBVSD: sevıyorum senı sevmesen bıle sevıyorum senı aşkım olmayı sevdım
yunus: çok güze l . sevgilime söylicem
