Günaydın - İyi Sabahlar Mesajları

Sayfamızda birebir kullanılan özel mesajları bulabilirsiniz. Diğer sayfalara da bakmayı unutmayın. Yorum bölümüne yazarak siz de mesajlarınızı paylaşabilirsiniz ;)
Daha fazla mesaj için mesajlar.info sitesini ziyaret edin.

Her katı kışın kalbinde tüm sıcaklığıyla bir ilkbahar filizlenir; her karanlık gecenin peçesi altından ise tüm alıcılığıyla bir şafak gülümser. Gününüz aydın, Cumanız bereketli olsun. Hayırlı Sabahlar. (berkay - 2014-04-18)

Selamun Aleykum ve Rahmetullah ve Berakatuhu. Allah C.C. rahmeti, Efendimiz sallallahu aleyhi vessellem şefaati cümlemizin üzerinde olsun, hayırlı sabahlar. (günaydınmesajları.com - 2013-12-15)

En güzel çiçekler bahçende olsun, en sevdiğin insan yanında olsun, günaydın sevgili dostum. (günaydınmesajları.com - 2013-12-19)

Aşıkların hayalidir sevdiğinin dualarında yer etmek, benim de hayalimdir seninle bir ömür sürüp son nefesimi kollarında vermek, günaydın hayat kaynağım (engüzelmesajlar.com - 2014-04-13)

günaydın hayata hayat katan sevgilim senin varlığınla uyanmak çok güzel :) günaydın aşkımmmm :) (neslihan - 2014-04-18)

Günaydınlar...Hayırlı cumanız olsun; Dua ettiğinizde çok isteyin... Çünkü vereceği hiç birşey Allaha ağır gelmez ve sonsuz hazinesinden bir şey eksiltmez... (günaydınmesajları.com - 2014-04-04)

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek dinimize göre haftanın kıymetli günü olan cumanızı mübarek olsun, hayırlı günler. (engüzelmesajlar.com - 2012-08-13)

Allahü teala'nın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun, Rabbim hayırlı, huzurlu, sağlık huzurlu bir gün nasip etsin. (günaydınmesajları.com - 2013-12-30)

Sağanak sağanak rahmet yağsın hayatına, her gün Resulallah girsin rüyana, melekler amin desin dualarına, kalbine nur, hanene huzur dolsun. Hayırlı sabahlar. (günaydınmesajları.com - 2013-12-17)

Hayatımın ilk güneşi, bak yine sabah oldu ama sen yoksun koynumda ömrüm...! günaydın (ails vural - 2013-12-23)

Sevmeyi, gülmeyi, mutluluğu yani kısaca hayatı öğrettiğin için bana, binlerce teşekkür ediyorum Sana, günaydın hayat kaynağım (senem - 2014-02-21)

Günaydın gülüm, günün tüm güzelliklerinin senin olması dileğiyle tekrar günaydın. (günaydınmesajları.com - 2013-12-20)

Güneş seni kıskanıyorsa bil ki sebebi senin o melek yüzün , yıldızlar gözlerinin parlakliğıyla sönük kalıyorsa bil ki sebebi o senin zeytin gözlerin. GÜNAYDIN SEVGİLİM ;) (okan akıncılar - 2014-04-21)

Sabah seni izlemesi için bir melek gönderdim peşinden ama düşündüğümden de erken döndü. Ne oldu dedim? " bir melek asla başka bir meleği izleyemez" dedi canım.Günaydın Aşkım. (günaydınmesajları.com - 2013-12-14)

Yalnız kaldığında, canın yandığında, ağladığında ve uyandığında elini sol gõgsüne koy çünkü ben ordayım aşkım, günaydın sana (Ebrar - 2014-02-11)

Günün en güzel, en mutlu anları seninle olsun CANIM günaydın. (günaydınmesajları.com - 2013-12-19)

Adımını attın ya yüreğime bitanem, onca yıllık perişan viran gönlüm bir cennet bahçesi şimdi...Günaydın cennet bahçemin meleği... (Günaydın - 2014-05-13)

Güneş kadar aydınlık, gözlerin kadar güzel, sözlerin gibi kusursuz bir güne merhaba demek için şimdi tam zamanı günaydın sevgilim. (günaydınmesajları.com - 2013-12-14)

Günaydın Çikolatam, kalk bi gül de güneş kıskansın. Hayatımın güneşi, aydınlığım, aşkım benim, kocaman mmmmuckk günaydın. (günaydınmesajları.com - 2013-12-14)

Günaydın sevdiğim, günaydın dostum, arkadaşım ve sen her kimsen kendini burayı okurken bulan sana da günaydın, günümüz güzel olur inşallah :) (günaydınmesajları.com - 2014-03-05)

bugün günlerden pazar, sakın değmesin sana nazar, sevdanla yanan bu garip, ilk mesajı sana yazar... günaydın :) (engüzelmesajlar.com - 2014-04-13)

Bitanem bugün mutlu bir günümüz olsun seni çok seviyorum günaydın aşkım (ecem - 2014-05-27)

Seni seviyorum bebeğim gözlerin gibi bugünde günaydın olsun güneşime. (günaydınmesajları.com - 2013-12-20)

Sana meleklerin kıskanacağı kadar mutluluk, Tıbbın şaşırtacağı kadar sağlık, Tarihin yazamayacağı kadar başarı, Kimsenin sevemeyeceği kadar sevgi yolluyorum.Günaydın aşkım (dr tr - 2014-05-16)

Sen uyurken meleklerden masum, bebeklerden tatlısın, Prenseslerden güzel, narin bir kelebek gibisin. En güzel sevgilere layık, saf ve temiz bir kalbin var. O kalpte bana da yer verdiğin için sana minnettarım gözbebeğim, biricik aşkım (engüzelmesajlar.com - 2014-03-11)

Güzel gözlüm, melek yüzlüm, tatlı dillim, nazlı yarim, canımın içi, en sevdiğim, biriciğim, SEN var ya SEN, en çok özlediğimsin, varlığınla bağlıyım hayata, GÜNAYDIN AŞKIMMM... (günaydınmesajları.com - 2013-10-12)

Aşkım Sen Gözlerini Açmadan Günaydın Demek İstedim Ve Sen Gözlerini Açmadan Seni Sevdiğimi Bil İstedim. Aşkım Benim Dünyamın Güneşi Sensin (günaydınmesajları.com - 2013-12-30)

en güzel günler bizim olsun en güzel yuva bizim olsun iki çocuğumuz olsun biri kız biri erkek hayat bizim olsun bizi kimse ayıramasın seni o kadar seviyorum ki bu satırlar bile yetmiyor nasıl sevdiysem seni bu aklımdan hiç çımıyosun aşkıııım!!!!!:):) (sibel öztürk - 2014-03-14)

Günlerin aydın olurken kalbin bensiz olmasın, kalbin benimleyken bende her zaman seninleyim biriciğim, günaydınlar olsun. (günaydınmesajları.com - 2013-12-19)

Yürekler karşılıklı bekleyiş içindeyse sesin duyulur elbette, özlemek ne renk sence sen özlemin rengini düşünürken ben seni özlediğimi söyledim bile ;) Günaydın aşkım (engüzelmesajlar.com - 2014-02-13)

günaydın mesajları

Günaydın - İyi Sabahlar Mesajları : 649 Kayıt

YORUM YAZ
Yazan :
Yorumunuz:(Onaylandığında görülebilir...)

Son Mesaj Yorumları

sevgi: Cok guzelmis
özlem: yureyim buruk kalbim kirik ne yapsam mutlulugu bulamiyorum
hilal: doğrusu o kadar da güzel deil yaa
Burak: Bu sabah güneşi senİn için uyandırıdm yanında değilim ama sevgimi yolladm kalk artık aç o güzel gözlerini bak sana kucak dolusu günaydınlar yolladm...
şafak köle: Tesadüf seni önüme çıkarmasaydı, Gene aynı şekilde, fakat herşeyden habersiz, yaşayıp gidecektim. Sen bana dünyada başka bir hayatın da mevcut olduğunu, Benim bir de ruhum bulunduğunu öğrettin..
nehir: çok güzel sözler herkese benden günaydın
saadet: Muhteşem
b: msjlarınız harika çok teşekkür ederim
asi prens: Gel seninle bi cay icelim caylar benden manzarasi senden olsun
sivaslı H :): Gardaş güzel olmuş la sevgilimle aramı yaptı bu mesajlar
onur safer: cok guzellll
kerim Kurt: Teşekürler demek istedim
eda kaya: Çok güzel sözlermiş
Yagmur keskin: Çok güzel ağzınıza yüreğinize saglık:))
yaralı kalp: sevgiliye söylenen tüm sözler güzeldir
suskunprens75: Ne;dil yeter seni anlatmaya ne göz kiyar sana bakmaya ne ellerindayanır sana dokunmaya ne kollarim yeter seni sarmaya hic bir ömür yeter mi bir sen bulmaya...bitanem (E&A)
derya: tek kelimeyle harika
mustafa: Emeğe saygi teşekkürler....
ebru: Gercekten süppeerr......günaydin canimmm askim sseni cok seviyorum herseyimm yasama sebebim....
Zeynep peker: Burdan herkeze benden günaydın :):)
Zeynep: Evet mesajlar güzel beğendim8-):)
sedat: Guzel mesajlar
ahmet: müthiş olmus ;-)
didem: Guzelmis
yeliz: çok güzeller ama bence daha güzelleri de yazılabilirdi
Sevda Can: Iyiki varseniz birda internet
gülseren: Yüreğinize sağlık hepside birbirinden güzel ve özel tşkrler.
semra: Bence bundan daha iyileri olabirdi aşka bunlar yetmez
gülsah: Evet hepsi birbirinden guzel
tarık: Harikasından kardeşim
merve: Cokk guzel
dodo: çok güzel
hakan: Beğendim
tugba: çok güzel
Ferhat: Çok güzel mesajlar gerçekten birazdaha etkili Olsa daha Îyi olur bence Teşekkürler...
muro başkan: Süper
murat: çok güzel ama hepsi güneş sıkıldım
şahin kılıç: Süper
mira: Sabahin degeri iste bu
selahattin: Günaydın AŞKIM dünyanın en uzak ülkesinde olan AŞKIM seni çooooooooooooooooooook seviyorum
ayşe: Süper çoooook beğendim
Evo klncc: Günaydnlar Aşk olmasa bu sözlerin ne anlamı varki
semih yunca: Günaydın demene ihtiyacım yok,senli günüm gün/aydın zaten.
cari1903: Hepsi cok guzel yureğinize saglik
Yagmur: Bence hepsi birbirinden güzel
Fatıh agarlı: Çok güzel
sarkinn: Guzellerr..
esmanur: Cokk guzelr herpsi ama sevgilmn bana gndrdiklrndn dahada guzl dyll ...
Burak: Çok Güzeller hepsi :) Teşekkürlerr
büşbüş: Bakiom simdi guzele benzio
Hüseyin torunty: Tek kelimeyle harika cok güzel ve herkese günaydın
ziyaretci: Size de günaydın arkadaşlar...
Betul: Coooookkk gûzel Abi yaaaa .....
Tacettin Ocak: Iyi hoş güzelde on numara paylaşım fakat hep sevgiliye bnm sevgilim zoruma gitti arkadaş
Militian Asena: gerçekten yürekten sevenlere helal olsun yüreğinize ağzınıza sağlık canlar..(:
Militian Asena: İnsanı Yaşı Değil Yaşadıkları Olgunlaştırır..!
süleyman: cok güzel
FIRAT: GÜZELMİŞ
recep: cok guzel msjlar var ama biraz daha derinden olmalarini beklerdim okundugu zaman insani dusundurecek tarzda msjlar da bekliyorum sizden tbrikler arkadaslar herkese iyi gunler veya iyi geceler :)
(Mert aslan): çook güzel mesajlar bende çaldım bi tanesini :D :)
biricik: Neşeli...Capcanlı...Güpgüzel...Musmutlu Sevgi Dolu Birgün Olsun...Ehh Daha Ne Olsun...günaydın..:)
aysima: teşekkürler çok güzel mesajlar var, sitede olan herkese günaydınn
mina: superrr
KADİRLİDEN: GERÇEKTEN MÜKEMBEL TEŞEKÜRLER
iyam: Süper ya
Okay Kaya: Güzel güzel ama iste bir sevgilim yok ki benım hayatım da bu güzel kelimeleri yollucak kimsem yok yoksa gercekten güzel belki bir o şans beni de bulur diyorum,.
fatma: Tesekrlr yazanin elleri dert gormesin
seda: mukkemel
BETÜL: EMEGİ GECENLERE TSKLERR COK GUZEL SÖZLEER :)
nazlı: çok güzel çok teşekür edrim
sema: hiç güzel değil mesajlar
necati ergen: gerçekten çok anlamlı kelimeler tabi anlayana
Semanur karaman: Cok güzel msjlr yaznlrn eline sğlık:):):):):)
sLoWeR £mr£: BeN Ellerne dokunMaya kıyamazKeN SeN sımdı tenıni kımlere sattıN bE kadınN. . sloWer emRe & sU..)
ErCaN: gülüşlerim senin mutluluğum senin en güzel anlarım senin dertlerin benim üzüntülerin benim olsun sevgilim günaydın yaşama sebebim...
inatçı~ kız..Gs: Bnce kimse kötü yorum ypmasin hepsi çok gzl ve anlamli ellerine ve gzl düşüncelerine sağlık bn çok beyndim;-) ki bide 10 numara bi site ;-) Buda bnden SANA SADECE BASIT AMA DEĞERLI IKI KELIME SÖYLÜYORUM GÜNAYDIN ömrümün GERI KALANI. . .
gizem aslan durmaz: bence bi günaydın mesajları gönderilen sevgiliyı kendisine daha çok bağlamasını sağlar
sözler süper tsk ettım=): yorum cok beğendım tsk ettım
Aslıhan Demir: Çok beğendim yazanların ellerine sağlık..Teşekkürler!!!
Aslıhan Demir: Çok begendim yazanların ellerine sağlık..
fharettin yunçtürk: tşk edrm bu güzel mesajlarınız için emeği geçen herkese sonsuz tşklrımı iletırım
mahsum aslan: bugün ağlamayı düşünüyorsan sakın yapma çükü biryerlerde senin birtek gülüşün için yaşayan birivar uyandıysan günayyyydın tek sevdiğim s.s
aybuke ışıldar: coooook güzel sözler
handeakdoğan: Güzel sözler
sedat demir: ewt gerçekten güzel sözler
ümran esen: GÜNAYDIN ARKARDAŞLAR
ayşe: mesajlarınızın hepsi de güzel ve anlamlı tşkürlr..
şeyma: idare eder yani. normalde biz hemen hemen aynılarını kullanıyoeun bir ikitane aldım yınede teşekkür ederm
eyyüp: Mesajlarınız çok güzel tşk ederim sağolun
şanlı urfalı eyyüp: Mesajlarınız çok güzel sonsuz başarılar sogolunn
nazlı: sorma yıkılıyo güzellikten
BooByZzzz: Hayatimin tek anlami gunaydinnnnnnn seni cok seviyorummmmmm :))
Ilkim: Hemen hemen hepsini aldım :) çok güzeldi :) teşekkürler
halil şahin: Çok güzel
sedat kırmızıtaş: paketimdeki son sigarayı ve silahımdaki son mermiyi senin için ayırdım. Seni düşününce sigarayı yakacagim seni unutunca mermiyi kafama sıkacagim qunaydın ömrüm
((: :)): Eylül aşk die okunmalıydı, Aşk eylül die yazılmalıydı(::)
zonquldAŞK: Kömur Kentten Selam on numara tek yıldız..!
ece: bencede cok amaaaaaaaaa cok güzel
sedat: çok güzel etkileyici sözler...
smyye: günaydın hayalim..